- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smiley
addikt
válasz
Bobrooney #48029 üzenetére
En rohadt sokat tanultam abbol amit az elejen rosszul csinaltam. Meg engem azok a dolgok tudnak hajtani amire mindenki azt mondja hogy aaaa, ezt ugysem tudod megcsinalni. Akivel beszeltem mindenki azt mondta, hogy hulye vagyok, mert az arch enemy solo-val akarok gitarozni tanulni. Tele volt szopassal meg nagyon nehez volt, de egy rakas dolog ram ragadt ezzel egyutt a tanulas kozben.
-
válasz
Bobrooney #48029 üzenetére
Én hagyom. Tőlem eleshet. Csak el nem tudom mondani hány zenésztől hallottam már, hogy autodidakta módon tanult és mennyire beszopta, és évek mentek el azzal, hogy a szar technikát kijavítsa.
Ez engem is érint, egy vagyok ezek közül, szerintem kijavítani nem is fogom már. A legfőbb problémám, hogy úgy kapaszkodom a húrokba mintha nem lenne holnap. Ha egy normális tanár látott volna 15éves koromban, akkor valószínűleg más lenne most a nagy akadály, egy másik szinten.És félre értés ne essék, mind ezek mellet nem értek egyet a tanárral. Nem értek egyet azzal sem, hogy otthon ne játsszon az ember játékból számokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kedvenc zene a mai napra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- iPhone topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezetékes FEJhallgatók
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest