Hirdetés
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- localhost: Hatvan időegység. [Update 65]
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Szólánc.
- VHS digitalizálás
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
válasz
benedekco
üzenetére
Én már régóta így tolom!
Most végre van annyi szabadidőm, hogy fel tudom rakni a falra az egy éve rendelt tojástartó-szivacsokat. Először arra gondoltam, hogy veszek faléceket, amiket felfúrok a falra, beszorítva alá a szivacsdarabokat. Aztán jártam-keltem az Obiban, a lécektől nagyon elment a kedvem, de megláttam a kábelcsatornákat, amik már eleve ki vannak lyuggatva, és feleannyiba kerülnek. Úgyhogy azokból vettem egy marékkal egyelőre próbának, a napokban neki is látok. Bár június 30-ig szinte biztos, hogy nem vesznek vissza az eddigi munkahelyemre (légitársaság), de bármikor bedobhatnak valami melót a közvetítők.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB Akku: 84%, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- !BONTATLAN! Samsung Galaxy S24+ 12/256GB Márványszürke (Marble Gray)
- P16 Gen2 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX A1000 32GB 512GB NVMe ujjolv gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim konzol!
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Most végre van annyi szabadidőm, hogy fel tudom rakni a falra az egy éve rendelt tojástartó-szivacsokat. Először arra gondoltam, hogy veszek faléceket, amiket felfúrok a falra, beszorítva alá a szivacsdarabokat. Aztán jártam-keltem az Obiban, a lécektől nagyon elment a kedvem, de megláttam a kábelcsatornákat, amik már eleve ki vannak lyuggatva, és feleannyiba kerülnek. Úgyhogy azokból vettem egy marékkal egyelőre próbának, a napokban neki is látok. Bár június 30-ig szinte biztos, hogy nem vesznek vissza az eddigi munkahelyemre (légitársaság), de bármikor bedobhatnak valami melót a közvetítők.