Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Dell Venue 8 Pro
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
Szerintem ezt nem nekem akartad válaszolni
De reméljük WRoli is olvassa.
Amúgy igen, tudom, hogy te nem szeretted túlzottan a strato formát, de azért csak el lehet pötyögni vele: [link]![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Viccet félretéve azért csak-csak az egyik leghíresebb gitárforma, és nem az olcsósága miatt, hiszen az igazi Fender Strato valahonnan 150 ezertől indul, de az igazán komolyabb darabok dupla ennyibe, vagy még többe fájnak és igen komoly zenészek igen komoly dolgokat nyomnak rajtuk. Mondjuk, ha valakinek a single coil hangja kell, akkor gyakorlatilag nincs más választása, mint hogy stratót, vagy telét vegyen. És be kell valljam, azért igencsak keményen jó hangja tud lenni annak a single coilnak, ha nem 5 ezer forintos gagyi pickupról van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G Coral Green 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B560M i7 10700 32GB DDR4 1TB SSD RX 6600 XT 8GB ZALMAN i3 Edge EVGA 600W
- Eladó ÚJ TCL 501 2/32GB fekete / 12 hó jótállás
- TAVASZI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De reméljük WRoli is olvassa.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)