Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
Szerintem egy használt Roland Cube-ot lenne érdemes venni, az egy minőségi előrelépés lenne, plusz van benne többféle erősítő hangzás és effekt, tanuláshoz ideális.
Gitárt pc-be dugni egy audio interfészen keresztül tudod (külső hangkártya), és utána különféle szoftverekben hatszáz különböző opciód lesz arra, hogy pontosan beállítsd a hangzást. Szerintem ez pont nem segíti a tanulást, egy kombóba bedugod a kábelt és szól a gitár, ennyi pont elég.
-
Ha ennél jobb hangot szeretnétek, akkor pedig meg kell duplázni a tétet. Egyik előbb linkelt modell nem fog komoly előrelépést hozni.
Nekem van valahol egy 15W-os fenderem, az is egy fos, pedig olyan 30k körüli ára lehet most. Vagy egy pici modellezős, de az tényleg rohadt drága, vagy egyelőre ez.
VST macera. Talán egy használt régi pedál is jó lépés lehet egy jobb gain-hez. -
arnyekxxx
veterán
"aki lehet 1 hónap múlva megunja "
én emiatt első körben maradnék a pc/vst dolognál (már ha van a lánynak számítógépe) mert akkor ingyenből sokkal jobb hangzást megkap mint amiket ezek a játékdobozok csinálnak.
egy 42k - s gitárhoz nem kell 100k - s gitárkombó,
Kelleni nem kell de egy jó erősítőn egy olcsó gitár is jól szól, egy tré erősítőn egy félmillás gitár is trén szól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Path of Exile 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anime filmek és sorozatok
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen notebookot vegyek?
- Minden, ami Unreal Engine
- Gaming notebook topik
- Docker konténerizálás
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest