- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Eastman #37910 üzenetére
Na, legalább tudtam valamit én is hozzátenni a tudáshoz.
re: GoTReX
Sajna nem igazán a tanulásról szól. Sok minden jobb lett a 14 remasteredben, de szerintem ilyen még nincs és nekem is hiányzik. Ha tévedek és csak el van benne bújtatva mondjátok.
De amúgy leírod magadnak füzetbe milyen akkordokat akarsz gyakorolni és csak gyakorlod őket oda-visza, szóval azért nem egy nagy érvágás.
Érdemes végigvinni a videó leckéket is. Lehet van benne új. Meg azokat is ki lehet masterelni.
Meg a beállításokban be lehet állítani hogy milyen gyorsan lépdeljen a nehezítéssel. Én maxon tolom. lévén már az eredetivel is nyomtam sokat, de lehet neked jobb lenne könnyebb fokozat is.
Bocs lehet lemaradtam, de milyen hangszeren nyomod? Illetve a hangbeállítást mikor csinálod és kéri hogy pengess akkor ne zúzz nagyon csak normálisan pengess, akkor sokkal pontosabban érzékeli majd a hangokat. Nekem úgy tűnt, hogy humbuckert jobban szereti, illetve hogy időnként eldobálja a kábel hangerejét valamiért. Szal ha nem érzékel hangokat, és tudod hogy jót játszol akkor lépj ki és nézd meg a hangok alatt a felvevő hangerőnél a rocksmith kábelt, húzd maxra és indítsd újra a játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Gyúrósok ide!
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Futás, futópályák
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P1 G2 - i7-9850H I 16/256SSD - 32/1TB I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Dyson V15 detect absolute
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15-IIL - i5-1035G7 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Zbook 15u G5 - i7-8GEN I 32GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Magyar I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Mac mini M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P1 G2 - i7-9850H I 16/256SSD - 32/1TB I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest