Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, nem biztos, hogy rossz is
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nilon húros, vagy fém húrosra gondolsz? Mindkettő akusztikus, de a fémet szokták annak hívni, a nejlont klasszikusnak vagy spanyol gitárnak inkább.
Szerintem 15 évesen normál méretű hangszerrel érdemes kezdeni, ha valaki gyerek méretre szeretne rávenni felejtsétek el.
Sokan mondjuk a nagyon piciknek is normál méretű hangszert adnak a kezébe mert akkor ahhoz szokik hozzá.Én annó a Segovia-ban vettem, nagyon készségesek voltak, rengeteg hangszert ki lehetett próbálni.
Lehet érdemes lenne egy harmadik személyt beszervezni ha van aki szívesen elmegy veletek. Egy hozzáértő aki ott meg tudja nézni hangszereket és segít dönteni.
-
FockeWulf
tag
Üdv!
15 évesen bátran bepróbálkozhat egy fémhúros western gitárral. Mondjuk egy Cort AF510 megfelelő lehet (32900 Ft). Kicsit karcsúbb, könnyebben átölelhető mint egy dreadnought. Nagyon nem fog kellenei hozzá elsőre semmi, max egy tok vagy egy állvány, de akár a dobozában is tárolhatjátok egy darabig. Pengetőt vegyetek talán azt is vékonyat (0,5-0,6 mm).
Nagyjából ennyi... -
brickm
őstag
Szia, Szerintem mindenképp legyen ott, pl a nyak fogása, meg a test mérete egyáltalán nem mindegy. Jobb ha előbb kipróbálja. Bármelyik hangszerboltban kereshetsz, 30ezerért azért fogsz kapni értelmes kezdő gitárt. Ebben az árkategóriában olyan nagyon nincs mit válogatni, kb 5fő paraméterben eltérő lesz, a többinek max a színe más.
Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 3581 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- SIEMENS TQ513R01 Teljesen automata kávéfőző EQ500 Integral/Fekete Kivehető víztartály 15 bar
- LG OLED Evo G3, 65,''col, 4K
- Gyönyörű Watch Ultra 2 (GPS + Cellular) 49MM, natural titan, garanciális 2027.11.04-ig, üzletből
- HP Probook 450 G3 notebook eladó
- Asus TUF Gaming A17 - 17.3"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 6800H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - HUN
- Bomba ár! Asus K72F - i3-370M I 4GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest