Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- X15U Super macro
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
llax
senior tag
"Ez azért legalább annyira szól a barkácsolásról, mint a gitározásról."
Vannak itt olyanok, akik ugyanúgy hobbiként (akár komolyabban) művelik, mint a gitározást. Miért ne lehetne a kettőt összekötni???
Még kellemesebbé teszi a dolgot, ha valaki szán időt a dolgok működésének megértésére. Ha ebbe belemész, a beled is szétröhögöd az ilyen összehasonlítós/tesztelős vagy "ismeretterjesztő" jellegű (szponzorált) YT videókon
Mindennek vannak fizikai alapjai, amivel én úgy vagyok, hogy szeretek azzal (meg az egész hátterével) ismerkedni, ha már a kezembe vettem valamit, az említett videókban ezeket szeretik mellőzni/felrúgni/félremagyarázni. Ezek, no meg a gitárok (és elektronikájuk) körüli dolgok erőteljes misztifikálása csak még inkább kíváncsivá tett.(engem ez "vonzott be" az egész gitár témába - nem volt nehéz, mert az általam jobban kedvelt zenékben alap hangszer, az elektronikával és hangtechnikával addig is foglalkoztam, picit fa- és fémmegmunkálós témákkal is - úgy foglalkozok az egésszel, hogy "jó gitárost" szerintem még tanár se tudna belőlem csinálni)
-
bigrob
őstag
Szokott lenni basszer is, csak mivel ritka, kb 5 percen belül elviszik, a gitárokat is 10 percen belül...
Én meg úgy vagyok a basszusgitárral, hogy 40 Matyinál NEKEM többet nem ér, legyen az akármilyen.
Laptopot meg vegyen a halál..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
U.I.: Menő V gitárt keresek Chapman MLV ár alatt..

(#36594) brickm
Baszki... Igen, így már átláthatóbb..
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogász topik
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Dell Pro 14 PC14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Pavilion 14-ce0000nh 14" FHD IPS i5-8250U GeForce MX130 16GB 128GB + 1TB HDD magyar vbill IR kam gar
- 500GB, 320GB, 250GB notebook 2,5" HDD-k. Több db. (100/100%)
- Apple Homepod Mini
- ZBook Fury 16 G11 16" FHD+ IPS i5-13600HX RTX 1000 Ada 32GB 512 NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- MICROSOFT Surface Book 2,13.5", i5-7200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- AKCIÓ! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mindennek vannak fizikai alapjai, amivel én úgy vagyok, hogy szeretek azzal (meg az egész hátterével) ismerkedni, ha már a kezembe vettem valamit, az említett videókban ezeket szeretik mellőzni/felrúgni/félremagyarázni. Ezek, no meg a gitárok (és elektronikájuk) körüli dolgok erőteljes misztifikálása csak még inkább kíváncsivá tett.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)