Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- potyautas: Nóta állj!
- potyautas: Gépjármű ügyek
- Amazon Kindle JailBreak
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
llax
senior tag
"Ez azért legalább annyira szól a barkácsolásról, mint a gitározásról."
Vannak itt olyanok, akik ugyanúgy hobbiként (akár komolyabban) művelik, mint a gitározást. Miért ne lehetne a kettőt összekötni???
Még kellemesebbé teszi a dolgot, ha valaki szán időt a dolgok működésének megértésére. Ha ebbe belemész, a beled is szétröhögöd az ilyen összehasonlítós/tesztelős vagy "ismeretterjesztő" jellegű (szponzorált) YT videókonMindennek vannak fizikai alapjai, amivel én úgy vagyok, hogy szeretek azzal (meg az egész hátterével) ismerkedni, ha már a kezembe vettem valamit, az említett videókban ezeket szeretik mellőzni/felrúgni/félremagyarázni. Ezek, no meg a gitárok (és elektronikájuk) körüli dolgok erőteljes misztifikálása csak még inkább kíváncsivá tett.
(engem ez "vonzott be" az egész gitár témába - nem volt nehéz, mert az általam jobban kedvelt zenékben alap hangszer, az elektronikával és hangtechnikával addig is foglalkoztam, picit fa- és fémmegmunkálós témákkal is - úgy foglalkozok az egésszel, hogy "jó gitárost" szerintem még tanár se tudna belőlem csinálni)
-
bigrob
őstag
Szokott lenni basszer is, csak mivel ritka, kb 5 percen belül elviszik, a gitárokat is 10 percen belül...
Én meg úgy vagyok a basszusgitárral, hogy 40 Matyinál NEKEM többet nem ér, legyen az akármilyen.
Laptopot meg vegyen a halál..
U.I.: Menő V gitárt keresek Chapman MLV ár alatt..
(#36594) brickm
Baszki... Igen, így már átláthatóbb..
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai tulajdonban sem változtat nevet a MediaMarkt
- Óvodások homokozója
- Kompakt vízhűtés
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- UTOLSÓ DARABOK - REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest