Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
llax
senior tag
"Ez azért legalább annyira szól a barkácsolásról, mint a gitározásról."
Vannak itt olyanok, akik ugyanúgy hobbiként (akár komolyabban) művelik, mint a gitározást. Miért ne lehetne a kettőt összekötni???
Még kellemesebbé teszi a dolgot, ha valaki szán időt a dolgok működésének megértésére. Ha ebbe belemész, a beled is szétröhögöd az ilyen összehasonlítós/tesztelős vagy "ismeretterjesztő" jellegű (szponzorált) YT videókon
Mindennek vannak fizikai alapjai, amivel én úgy vagyok, hogy szeretek azzal (meg az egész hátterével) ismerkedni, ha már a kezembe vettem valamit, az említett videókban ezeket szeretik mellőzni/felrúgni/félremagyarázni. Ezek, no meg a gitárok (és elektronikájuk) körüli dolgok erőteljes misztifikálása csak még inkább kíváncsivá tett.(engem ez "vonzott be" az egész gitár témába - nem volt nehéz, mert az általam jobban kedvelt zenékben alap hangszer, az elektronikával és hangtechnikával addig is foglalkoztam, picit fa- és fémmegmunkálós témákkal is - úgy foglalkozok az egésszel, hogy "jó gitárost" szerintem még tanár se tudna belőlem csinálni)
-
bigrob
őstag
Szokott lenni basszer is, csak mivel ritka, kb 5 percen belül elviszik, a gitárokat is 10 percen belül...
Én meg úgy vagyok a basszusgitárral, hogy 40 Matyinál NEKEM többet nem ér, legyen az akármilyen.
Laptopot meg vegyen a halál..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
U.I.: Menő V gitárt keresek Chapman MLV ár alatt..

(#36594) brickm
Baszki... Igen, így már átláthatóbb..
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mindennek vannak fizikai alapjai, amivel én úgy vagyok, hogy szeretek azzal (meg az egész hátterével) ismerkedni, ha már a kezembe vettem valamit, az említett videókban ezeket szeretik mellőzni/felrúgni/félremagyarázni. Ezek, no meg a gitárok (és elektronikájuk) körüli dolgok erőteljes misztifikálása csak még inkább kíváncsivá tett.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)