Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- DarthSun: Retro kedvenceim 5. A P4 korszak a 423- tól a 478- ig
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Garry84: Sumák aprós?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kemotox
addikt
válasz
Plazmacucci #26084 üzenetére
Kurvára igaz. Ezek az alapjai mindennek. Ha ezek mennek, onnantól lesz móka a tanulás, és ami a legfontosabb: már zenélhet. Ha már megy néhány akkord, meg a váltás magabiztosan, akkor már baromi jól el lehet szórakozni. És elvileg ez a célja az egésznek.
Láttam a kolléga mindenféle ujjgyakorlatokkal kezd, szerintem nem a legjobb ötlet (akkordozás közben is ugyanúgy fejlődnek az ujjak, nyilván, csak épp előrébb lesz az ember. Plusz a múltkori Alapis gyakorlat az inkább ilyen sebesség-fejlesztő cucc, az meg majd szólózáshoz kell, az még odébb van de nagyon), de hát kinek mi fekszik. Mindenesetre a néhány akkordos dolog szerintem fantasztikus, rendesen lehet velük kíséretet játszani kb bármihez, tök nagy móka a kedvenc zenéinkre gitározgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest