- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Hoppá, veterán lettem!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly Plus 1 relével
-
LOGOUT.hu
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MATEO6600
őstag
válasz
Eastman #20794 üzenetére
Olvastam már korábban is, hogy te nagyon ellenére vagy a taboknak
Nekem azért szimpatikusak, mert Guitar heros multamról lévén szó, elég egyszerű és lényegretörő volt ezt tanulni. Gyakorlatialg 0 tanulás volt, ránézésre ment a dolog. Továbbá könnyen jegyzek meg számokat is, ami itt előny.
De értem mire gondolsz! És igazad is van. Csak én azt a részét nem élvezem a dolognak. Az akkord részeket különösen rühellem, unalmasnak tartom. "pedig azokat is kell tudni, ha teljes számot akarsz játszani" - igen, de engem jobban érdekelnek a fogós riffek. Azokat élvezem, ezért azokat játszom!Mégegy érv a tab mellett: nem kellett tanulni semmit, mint az akkordoknál, hogy melyik mi/mi a neve/ hol kell lefogni. A gitárt én kikapcsolódásra vettem, és jelenleg még olyan dolgokat csinálok vele csak, amiket szeretek, és nem "kötelességek". De előbb-utóbb eljön az az idő, hogy komolyabban álljak a dologhoz, és megtanulom ezeket. Most viszont jó, ha napi 20 perc jut gitárra, és akkor inkább a kedvenc dalaim riffjét játszom rajtuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Gumi és felni topik
- Futás, futópályák
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Retro hardver csomag egyben vagy külön is!!
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/256 4K
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ / 5G / 256GB / Számla+Garancia /
- Bomba ár! HP ZBook 15 - i7-4700MQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS Pro WS X570-ACE X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest