- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
danzi
tag
Sziasztok, nekem egy Hora akusztikusom van, ez volt a legolcsóbb, western, szóval fémhúros, és legalább a nyakát is átérem (szerintem nekem elég rövidek az ujjaim
)
www.hora.ro Standard M de nem pont úgy néz ki, mint a weboldalon
román a bébi, majd teszek fel képet. Húrokból nekem a Cryogenic széria jön be, bár Earnie Ball meg GHS is volt rajta, sőt, most is GHS van, de a Martin & Co Cryogenic szólt rajta a legszebben. Eddig 0.54-es (E3) volt rajta, de szerintem inkább a vékonyabbakat fogom használni (0.50), kényelmesebb lefogni.
Van egy Jolana cseh csoda elektromos gityó is kölcsön, erről is van kép, meg egy Zoom 606 pedál, elég jól szól, de nekem is gépre van rákötve...
A Kossuth téren a Yamaha szalonban ki lehet próbálni minden gitárt, eszméletlen jól szólnak, és pont a legolcsóbb westerngitár tetszik hangra a legjobban: az F310P
DanZi
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Jèghideg hűtès minden CPU foglalathoz! Azonnal vihető!
- Beszámítás! LG 22MP68VQ-P 22 75Hz IPS FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)