Új hozzászólás Aktív témák

• Szten Márs

nagyúr

válasz FerNandor #7143 üzenetére

Nem feltétlen szükséges zeneelméleti tudás a gitározáshoz, legalábbis a tabokból és akkordmenetekből való játékhoz... ettől függetlenül szerintem a zenélés egy olyan dolog, ami megérdemli, hogy kicsit mélyebben is foglalkozzunk vele. Amit így hirtelen ajánlok neked: [link] - és innen lehet továbbmenni - nem csak átvitt értelemben, de szó szerint is, az oldal alján a folytatás gombot nyomkodva :DDD

Ha már kicsit megvan a fejedben, hogy mi micsoda, még ezt ajánlom, bár azért olyan hűde sok minden nincs itt, de skálatani bevezetőnek jó: [link]

Talán még ez a wiki cikk, amit érdemes megnézni, szintén azután, hogy az abszolút alapok megvannak, most nem olvastam (újra) át, de úgy emlékszem elég korrekt írás, arra jó, hogy az ember tudja, hogy mégis mi a fene az az akkord (bár valamennyire a kabóca is foglalkozik vele).

Ha pedig ez is megvan, akkor menni fog magadtól is szerintem és onnan nincs megállás :)

De azt is lehet csinálni, ha érdekel a téma, hogy itt kérdez-felelek alapon elbeszélgetünk róla, legalább pörög a topic :)

Új hozzászólás Aktív témák