Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
X2N
őstag
válasz
Bobrooney
üzenetére
PRS-el,(ha azt mondaná az eladó hogy ez a gitár 250eFt én elhittem volna, annyit megér...
) értem mért lett ez a kombó anno a 70-es években akkora sláger, de 2026-van. Stereoban viszonyleg kevés gitáros hallott még igazi jól megcsinált chorus hangot. De ezt ma már nehéz eladni szerintem(nekem meg főleg aki sűrűn használ chorust), bármelyik true stereo chorus plugin csípőből hozza ezt a hangzást ha kikötöd egy stereo végfokra 2db normális ládával, vagy stúdió hangfalakra. A torzított csatornája a JC120-nak sokat nem ér. A tiszta csati szépem szól, de ez ma már magában kevés, és ha megnézed az árát, nagyon drága. Persze én nem vagyok jazz gitáros így lehet kevésbé tudom "értékelni". Ha hasonló tiszta, gyorsan induló hang kellene megtudom oldani, még csővel is. Biztos vannak még nüansznyi eltérések a spec hangszórója miatt mert az sem celestion, ezt hosszabb hallgatás/használat után lehetne eldönteni hogy milyen EV mellett nem hiszem hogy labdába rúg.A synergy modulokat is csak azért próbáltam ki mert felmerült hogy én ezt fej nélkül is tudom simán használni, találtam hozzá hátlapi csatlakozót, így nem kellene hozzá semmit vennem mert építenék hozzá saját racket amibe 4db modul belemenne. Visszafejteni meg nem nagy kaland hogy az a pár érintkező a csatlakozón micsoda

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Fejhallgatós találkozó
- Ötmillió példánynál jár a Crimson Desert
- Steam topic
- Warhammer 40.000
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- MacBook Pro 14" M4 16GB RAM 512 HDD (asztrofekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 85% Akku. Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Asus TUF gaming x670E-Plus Wifi
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 128SSD + 500HDD
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- MacBook Pro 13" M1 16GB RAM/ 1TB SSD 27%-os ÁFÁS - 0429AB
- AKCIÓ! Gigabyte RX 7900XTX Gaming OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) értem mért lett ez a kombó anno a 70-es években akkora sláger, de 2026-van. Stereoban viszonyleg kevés gitáros hallott még igazi jól megcsinált chorus hangot. De ezt ma már nehéz eladni szerintem(nekem meg főleg aki sűrűn használ chorust), bármelyik true stereo chorus plugin csípőből hozza ezt a hangzást ha kikötöd egy stereo végfokra 2db normális ládával, vagy stúdió hangfalakra. A torzított csatornája a JC120-nak sokat nem ér. A tiszta csati szépem szól, de ez ma már magában kevés, és ha megnézed az árát, nagyon drága. Persze én nem vagyok jazz gitáros így lehet kevésbé tudom "értékelni". Ha hasonló tiszta, gyorsan induló hang kellene megtudom oldani, még csővel is. Biztos vannak még nüansznyi eltérések a spec hangszórója miatt mert az sem celestion, ezt hosszabb hallgatás/használat után lehetne eldönteni hogy milyen EV mellett nem hiszem hogy labdába rúg.