- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Könnyű légierő
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- aquark: Flipper PC-n!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SQX_Barto
addikt
Hétvégén elhoztam egy régi akusztikus gitárt, amit haveromadott (mert a saját elektromosomat eladtam) és holnap remélem meg tudom csináltatni, nagyon be vagyok már sózva
és valószínűleg szeptemberbe megyek zenesuliba gitártanárhoz, lehet sokan leszólják a zenesulit, én nem láttam semmi kivetnivalót benne... 6rugó egy félév, vagyis 2*6 egy év, heti egy óra és párban foglalkoznak az emberrel, sztem ez korrekt.
kívánjatok sok sikert
amúgy van egy elméletem, amit szeretnék ha tapasztalt gitárosok megerősítenének, vagy cáfolnának:
szóval ha az ember tökéletesn tudja a Nothing else matters-t a Smell Like Teen Spirit-et az nagyjából minden alap dolgot megtanult a gitáozásról, mert amennyire ismerem ezeket a számokat az alap pengetések és technikák benne vannak. Lehet próbálom leegyszerűsíteni és skatulyába zárni a gitározást de kb ez az elméletem
Vélemények még lécci mostanában, mert el lesz adva a gépem örökre 
Új hozzászólás Aktív témák
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 1 TB Gar!
- Oppo Reno A17 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és valószínűleg szeptemberbe megyek zenesuliba gitártanárhoz, lehet sokan leszólják a zenesulit, én nem láttam semmi kivetnivalót benne... 6rugó egy félév, vagyis 2*6 egy év, heti egy óra és párban foglalkoznak az emberrel, sztem ez korrekt.
Vélemények még lécci mostanában, mert el lesz adva a gépem örökre