Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
setup
tag
válasz
arnyekxxx #49447 üzenetére
Csak azzal nem látom közben, hogy honnan mennyit csiszoltam már le.
Ez a szalag, amivel dolgoztam azért egyszerű, mert fix 3cm széles és a következő réteget mindig csak részben ragasztom az előző réteg tetejére így nem lesz válla, mert a széle csak egy réteg magas és szépen fokozatosan, lineárisan emelkedik, ahogy jönnek az újabb rétegek..
Így amikor ráhúzom a csavart akkor csak más szögben, de azért csak felfekszik a zsebnek a falára a nyak.
Digitális nagyon érzékeny tolómérővel leméri esetleg, kipróbálja hogy mennyi kell és utána annyira állítja be a gyalut és egy húzással, mint egy krumplihéjat letolja róla?
Nem tudom.
Lehet hogy ennél is egyszerűbb. Életemben nem láttam még olyan gépet ami ezt a nyakat sorozat gyártja, hogy az hol szokott otthagyni valamit.
Vajon mitől lesz ilyen pontatlan.
A zsebet azt szerintem ma már léptetőmotorokkal mozgatott fejjel marják, amit ezért inkább gondolok tűpontosnak. Ott nem nagyon tud elállítódni, meg fában az a szerszámacél szerszámvég pfff szerintem millió darabokat tűpontosan kimar mire az elkopik ennyit...
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Futás, futópályák
- Assetto Corsa EVO
- Linux haladóknak
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Szólánc.
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest