Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
válasz
üzenetére
mérmint a "wheel of the bus goes round and round"-ra és hasonló gyermekdalokra gondolsz ?
mert hogy azokat annyira muszáj metálosítani ?
A fazonnak vannak jó megmozdulásai, jó arc, de futószalagon gyártja az átdolgozásokat (nyilván a youtube nézettség miatt), és néha örülés van amikor 1-2 darabba sikeresen betalál.
Nem azt mondom, hogy kifejezetten szar, de az átdolgozásai nem túl átgondoltak az összképet illetőenHallgass meg pl egy Seether - Careless whispert, george michael grunge metalban feldolgozva, kicsit jobb az összkép
amúgy msotanában elég sok ilyen youtubeost nézegettem, gitár témában nagyjából 2 típus van:
1, szimplán kretének -> ok, toljuk a laza jó arc imaget de miért kötelező minden fullba nyomni a kretént, ma már gáz normális emberként viselkedni ? (Moracchioli, Jared Dines, Stevie T, stb)
2, a kilóra megvettek - Rabea Massaad, és a hasonszőrűek - akik hetente tolják ki a legujabb namostaztántélleg megtaláltam az ultimate cuccot és vegye mindenki mert ez a legjobb a világon és semmi más (várok egy kínai pickup tesztet valamikor tőlük
)én ezek miatt inkább SMG, Dave SImpson, Darrel Braun, Paul Davids csatornát nézegetem, ok, van benne amrketing, de legalább nem ugy viselkednek mint egy túlvezérelt mókus (Stevie T-t és Jared DInes-t pl szívlapáttal bármikor agyonütném annyira iritálóak
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Yettel topik
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Projektor topic
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OLED monitor topic
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- További aktív témák...
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G3 LTE i5-1245U 10mag 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÚJ 27% - Corsair iCUE SP120 RGB ELITE Triple (CO-9050109-WW) ARGB ventillátor szett!
- AKCIÓ! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mert hogy azokat annyira muszáj metálosítani ?
)