- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Eastman #26604 üzenetére
Amely _egyértelműen_ meghatározza egy zenemű tempóját.
Ezt nem is kétlem, hogy egy adott zenemű tempóját egyértelműen meghatározza. Csak ilyen adott zeneműről az ominózus hozzászólásban nem esett szó.
Ha pedig általában nézzük zenedaraboknál, akkor igen, az egy gyors tempó. Metronóm melletti skálázásra viszont már nem feltétlen igényel túl nagy erőfeszítéseket a zenész részéről, és miért is ne beszélhettem volna erről? Hiszen a hangszeres gyakorlásnál szerintem elég megszokott dolog a skálázás. Lehet, hogy pongyolán használtam egy fogalmat (bár tisztáztam akkor ott), de akkor azt kell mondani, hogy azt így nem használjuk, ha pedig ez elkerüli a figyelmet, lehet kérdezni, de indulatosan nekirontani egy ismeretlennek, hogy hazudik, vetít.
(#26605) ayy_lmao:
Inkább egy másik gitár lenne az ideális, de használtba tapasztalatlanul nem nagyon merek beleugrani. Inkább újat (azt már eldöntöttem, hogy elektromosat) vennék, ami használható. Nem akarok vele fellépni, az a lényeg, hogy lehessen vele fejlődni otthoni gyakorlással.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest