- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Toyota Corolla Touring Sport 2.0 teszt és az autóipar
- bacsis: S939-es 3Dmark verseny!!!!!! és Fanklubb! Gyere és csatlakozz
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT.hu
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Eastman #26604 üzenetére
Amely _egyértelműen_ meghatározza egy zenemű tempóját.
Ezt nem is kétlem, hogy egy adott zenemű tempóját egyértelműen meghatározza. Csak ilyen adott zeneműről az ominózus hozzászólásban nem esett szó.
Ha pedig általában nézzük zenedaraboknál, akkor igen, az egy gyors tempó. Metronóm melletti skálázásra viszont már nem feltétlen igényel túl nagy erőfeszítéseket a zenész részéről, és miért is ne beszélhettem volna erről? Hiszen a hangszeres gyakorlásnál szerintem elég megszokott dolog a skálázás. Lehet, hogy pongyolán használtam egy fogalmat (bár tisztáztam akkor ott), de akkor azt kell mondani, hogy azt így nem használjuk, ha pedig ez elkerüli a figyelmet, lehet kérdezni, de indulatosan nekirontani egy ismeretlennek, hogy hazudik, vetít.
(#26605) ayy_lmao:
Inkább egy másik gitár lenne az ideális, de használtba tapasztalatlanul nem nagyon merek beleugrani. Inkább újat (azt már eldöntöttem, hogy elektromosat) vennék, ami használható. Nem akarok vele fellépni, az a lényeg, hogy lehessen vele fejlődni otthoni gyakorlással.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Opel topik
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Horgász topik
- Linux kezdőknek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Huawei Matebook 14 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 14" 2K Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest