- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
Új hozzászólás Aktív témák
-
SKYROB
tag
válasz
Gorneck #30386 üzenetére
Annyi lóvém nincs sajna.Ez 28k-s áron kínálja egy tisztelt PH tag.Gianni -nál van a gari.Ezt így korrektnek látom...na meg szerintem jobb lehet mint egy DS4 , ami boltban 26,5k.
A nagy kérdés az....hogyha minden oké a lappal, fogad e kingmax 1066-os memót mert a memlistán csak a 800-asokat látom. -
SKYROB
tag
Sziasztok.
Kinéztem egy Gigabyte P35 DQ6 rev:1.0-t nagyon jó áron.szerintetek a lehendő 8200-es prockó, hogy fog muzsikálni benne?
-
SKYROB
tag
Sziasztok.
Lapvásárlás előtt állok és az érdekelne, hogy az EP35-ös lapok vannak ugyanolyan jók mint a
sima P35-ösök.Hallottam valmit arról hogy a procihűtőt nem úgy kezelik ahogy kell.
segítséget tapasztalatot előre is köszi mindenkinek. -
SKYROB
tag
Én új VGA-nál mindig új rendszert húzok fel.Én így kezdem.De ez csak az én kicsi hozzászólásom.
-
SKYROB
tag
válasz
Mimiszikuu #19958 üzenetére
CPU hőmérséklet?
-
SKYROB
tag
Gratula!!!!
-
-
SKYROB
tag
Okés.köszönöm!
És melyik az ajánlott megvételre.Ár mindegy. -
SKYROB
tag
Mi a különbség a DS3P lap és a DS3 között?
Köszönöm! -
SKYROB
tag
Emberek.Annyi probléma van ezekkel a lapokkal ,hogy már azt se tudom milyet vegyek!
-
SKYROB
tag
Köszönöm az eddigi segítséget.Véleményeket még mindig várok a ds3-ról.
-
SKYROB
tag
Sziasztok!Én is GIGABYTE GA-P35-DS3 vagy GIGABYTE GA-P35-DS3L alaplapot szeretnék venni és a segítségeteket szeretném kérni,hogy megbízható lap-e és érdemes megvenni.
És a ds3L-ben mi a különbség?Gondolkoztam Abit IP35-ös lapon....szerintetek melyik éri meg jobban?Ha van tapasztalatotok a két lap felől szívesen várom segítségeteket.
Ahogy olvasgattam van pár hibája itt is ott is.Szóval nemtudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest