Hirdetés
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Ősember
üzenetére
Grat! Végre hogy megjavult a lapod!
EGy adalék a Giga P35 BIOS furcsaságaihoz: Elszállt az alaplapi Giga Ethernet.
Cseréltem kábelt, biosban ki/be kapcsoltam, összekötötöm másik géppel, hogy teszteljem, de mintha teljesen halott lenne.
Épp elöző nap csináltam Tuning próbát 500Mhz-ig (minden esetben indult a BIOS(!!) csak nem mindig volt prime stabil. Kikapcs elött még ment a net, de reggel kb 6 óra múlva már nem. Tehát nem tuning közben romlott el, mert mindig alapon hagyom a gépet kikapcs elött.Gondoltam mehetek gariztatni...
De lás csodát! Mielött kiszedtem volna a lapot, táp lehúz, CmosReset. Gép elindit és Bios-ban Load Safe. (ez a csodafegyver)
És müködik!!!! Hibátlanul. -
bim
veterán
válasz
Ősember
üzenetére
mert az intelt és az alaplapgyártot az érdekli hogy ne legyen adatvesztésed tulhevülésből és a tuningodat lesz@rja....
nekem P95 alatt van 61 fokos is de nem érdekel.szerk: pár napja tökéletesen fut a vista tehát ha valaki feldobja azonnal telepitse ujra a hálokártyát a DS4-nél mert a vista szarul telepiti magának!! amugy meg ha tök ugyanazt a drivert rakod fel amit a vista is telepit akkor is a javitás gombra kattintva megoldodik a kékhalálozás. ki érti ezt??
-
sz.j
nagyúr
válasz
Ősember
üzenetére
Első hallásra talán kicsit furcsa gondolatmenet jutott az eszembe ...
Nem lehet az, hogy amikor nem hűtőd a memókat akkor a magas hő miatt nagyobb a belső ellenállásuk, ezáltal kevesebb feszt kapnak, nagyobb a feszültség igényük és a memókba programozott (SPD?) valamilyen kód hatással van az alaplapra, ami automatikusan szabályozza a memóknak adandó feszültséget?!?
Hűtésnél pedig mindez fordítottan történik, az alacsonyabb hő kisebb ellenállással párosul, uo. beállításnál kisebb a memóriák fesz igénye, amit a lap kiolvas a memókból, és visszaszabályozza feszt?!?
-
-
fagy53
nagyúr
válasz
Ősember
üzenetére
Szerintem a lap gyártója nem teszi ki magát annak, hogy egy egyszeri lúzer ráteszi a +0.7V-ra gondolkodás nélkül, mondván, hogy tuningol, és 2.5V-tal elég hamar hazavághatja a RAM-ok többségét.
Tehát igyekszik 2.3V környékén tartani a maxit és 2.1V-nál már elszántan bepirosodik.
-
éN79
addikt
válasz
Ősember
üzenetére
Ha már itt tartunk: A CMOS resethze van valami jumper, mert én a csomagban nem találtam, a tüskéken meg mintha nem lenne semmi (a többi lapon általában 3 tűből kettőn van, és azt kell átpakolgatni), eddig vagy 2x az elemet vettem ki kínomban, de ez nem túl elegáns megoldás.

-
Brae
őstag
válasz
Ősember
üzenetére
Nálam ugyanezt a jelenséget produkálja egy p35-ds3r rev 2.0 lap. Hajszálra ezeket az értékeket kapom. BIOS-okat ráadásul nem tudom cserélgetni mert egy E8200 van benne, azt meg csak az f11 támogatja. Remélem kijön valami javított BIOS, mert addig nem tudom rendesen megtépni a Tőled vásárolt Ballistix-eket. Addig meg BIOS-ba +0.7v-ot adok nekik, ami valójában 2.26, mondjuk sokkal többet nem adnék amúgyse.
Rev 2.0 tulajok, f11-es BIOS-al mindenkinek ilyen gyík vdimm értékeket ad a lap? -
Gorneck
legenda
válasz
Ősember
üzenetére
Töltsd ki és írd meg a pontos konfigot...
Robust Graphics Booster----------auto
CPU Clock Ratio------------------8
CPU Host Clock Control-----------enabled
CPU Host Frequency--------------380
PCIe Frequency------------------100
CIA 2----------------------------disabled
System Memory Multiplier---------2,5
High Speed Dram DLL Settings-----option 1
Performance Enhance-------------standard
Dram Timing Selectable-----------manual
Cas Latency Time----------------5
Dram Ras to Cas------------------5
Ras Precharge--------------------5
Precharge Delay------------------15
Act to Act Delay------------------auto
Rank Write to Read Delay----------auto
Write to Precharge Delay----------auto
Refresh to Act Delay---------------auto
Read to Precharge-----------------auto
trd-------------------------------auto
trd Phase Adjustment-------------auto
System Voltage Control------------manual
DDR2 Overvoltage Control----------+0,3
PCIe Overvoltage Control-----------normal
FSB Overvoltage Control------------normal
GMCH Overvoltage Control----------+0,1
V Core-----------------------------normal -
Új hozzászólás Aktív témák
- Letisztult külsejű és helytakarékos MSI VGA az NVIDIA Blackwell platformon
- Battlefield 6
- Viccrovat
- Microsoft Excel topic
- iPhone topik
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Végleg befellegzett a Vampire: The Masquerade – Bloodhuntnak
- Gaming notebook topik
- Apple Watch
- További aktív témák...
- Gigabyte B85M -HD3 LGA 1150 Alaplap, garanciával!
- GIGABYTE GA-78LMT-S2P+FX4100 proci+8 gb ddr3
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Eladó 2 x 8 GB Kingston Fury Beast RGB DDR5 6000MHz CL30 memória
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Lehet én is kipróbálom a driver frissítést.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Csak oda SLI-s verzsönt...más nem jó...