- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
JaniS
senior tag
válasz
Gorneck #2977 üzenetére
Tegnap átnéztem a gépet még egyszer, akksit kivettem pár percre. Utána az alapbeállításokkal egész éjszaka Memtest86+ futott rajta, 10-szer ért körbe reggelre, hibát nem jelzett. Elindítottam az Orthost meg a Winrar-ral egy nagyméretű archív tesztjét, perceken belül hiba
Amit eddig megfigyeltem: Orthos magában elmegy kb. 1-2 órát, de következetesen hibát jelez. Magoktól nem függ, hol egyiken, hol másikon. Ha Orthos mellett a Winrarral is tesztelek közben, akkor gyakorlatilag percek alatt meghal az Orthos (ahogy írtam, erre véletlenül jöttem rá a CRC hibákból, pedig az archív jó volt). Ja, Orthosból kipróbáltam régebbi verziót is, detto.
Proci feszültség elvileg 1.33750V lenne, most normalon van, ez terhelés hatására a legutóbbi Everest béta vagy a CPUZ szerint is leesik 1.280-1.296V-ra. A nagy vdrop miatt próbáltam több feszt adva is, egészen elmentem odáig, hogy terhelés alatt is 1.34V volt, de semmit nem használt, sőt, érzésem szerint mintha csak rosszabb lett volna tőle.
Már tényleg nem tudom mit csináljak
Lehet a proci rossz?
Alaplap? Minden garis, de azt sem tudom eldönteni minek van baja? (Lehet nem marad más keresni valakit, aki hajlandó letesztelni a saját gépén az alkatrészeket.)
JaniS
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS blog: Panorámás gépházak három méretben
- Vírusirtó topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Windows 11
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Huawei FreeBuds Pro 3 // Számla + Garancia //
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest