Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• JaniS

senior tag

válasz Gorneck #2977 üzenetére

Tegnap átnéztem a gépet még egyszer, akksit kivettem pár percre. Utána az alapbeállításokkal egész éjszaka Memtest86+ futott rajta, 10-szer ért körbe reggelre, hibát nem jelzett. Elindítottam az Orthost meg a Winrar-ral egy nagyméretű archív tesztjét, perceken belül hiba :( Amit eddig megfigyeltem: Orthos magában elmegy kb. 1-2 órát, de következetesen hibát jelez. Magoktól nem függ, hol egyiken, hol másikon. Ha Orthos mellett a Winrarral is tesztelek közben, akkor gyakorlatilag percek alatt meghal az Orthos (ahogy írtam, erre véletlenül jöttem rá a CRC hibákból, pedig az archív jó volt). Ja, Orthosból kipróbáltam régebbi verziót is, detto.

Proci feszültség elvileg 1.33750V lenne, most normalon van, ez terhelés hatására a legutóbbi Everest béta vagy a CPUZ szerint is leesik 1.280-1.296V-ra. A nagy vdrop miatt próbáltam több feszt adva is, egészen elmentem odáig, hogy terhelés alatt is 1.34V volt, de semmit nem használt, sőt, érzésem szerint mintha csak rosszabb lett volna tőle.

Már tényleg nem tudom mit csináljak :O:W

Lehet a proci rossz? :F Alaplap? Minden garis, de azt sem tudom eldönteni minek van baja? (Lehet nem marad más keresni valakit, aki hajlandó letesztelni a saját gépén az alkatrészeket.)

JaniS

Új hozzászólás Aktív témák