Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
polonic
üzenetére
Oké, ha megjött a ram akkor tesztelem majd

Viszont szeretnék kérni egy kis segítséget, ami nem is annyira tartozna ide.
Mivel 1600 CL9-es a ram, így ebben a lapban 1333-at megy max. (ez az 1333-as limit mennyire mérvadó? Ha 1340-re lövöm be akkor el se indul a gép?)
Szóval 1333 mellett mennyire vegyem vissza az időzítést, hogy visszaszerezzem az elveszített sebességet amit 1600-on kaptam volna? Mert 1333-on bírt tegnap CL8-as időzítést is.
-
sz.j
nagyúr
válasz
polonic
üzenetére
Ezt nem értem ....
P35-DS4 rev2.0 lapom van.
Régebben már többször próbáltam felrakni az ET6-ot, de eddig soha sem működött. Most, a hsz-odon felbúzdulva (igaz kicsit hitetlenkedve), felraktam újra és eddig hiba nélkül működik.
Hogy minek köszönhető az ET6 működése nem tudom, lehet, hogy az újabb BIOS-ok vagy valami más eredménye, de a lényeg, hogy működik.Amúgy az ET5-höz képest szinte semmi érdemi változás nincs benne, (jó lett volna ha a ......VoltageControl funkciókat is lehetett volna az ET6-ból állítani) számomra a külleme az ami szimpivé teszi az ET6-ot.
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz
polonic
üzenetére
a giga lapok nem szeretik a geil memóriákat. Csak van benne valami igazság.
Lehet benne valami. Eddig csak Asus lapokban voltak Geil ramok a közvetlen környezetemben, de ott hibátlanül működött minden.
Végül visszaraktam bele a DDR2-es ramokat és egyből gyönyörűen fut minden alkalmazás. Részemről jóidőre hanyagolom a P35C + DDR3 öszzeállítást, jelenleg semmivel nem jobb a DDR2-es variációnál; az a néhány Watt fogyasztásbeli különbség pedig elhanyagolható.

-
_Blank_
senior tag
-
lsc
nagyúr
válasz
polonic
üzenetére
Előtted írtam [link] , kingston-t nem nagyon szoktak ajánlani, én nem nagyon ismerem . Nekem geil ultra 800 cl4 van, semmi gondom nincs velük, igaz nem tuningolom őket, 800-on mennek .
Mod dethroner : A cpu-z ben nézd meg az spd fülnél mitt ír 400-as frekihez, lehet a ramnak 1,9 van írva az spd-ben .
-
JaniS
senior tag
válasz
polonic
üzenetére
Több modul általában több problémát is fog okozni. Egy 2GB-s modult hozzáadva nem lesz dual-channel, ez gondolom egyértelmű miért. Ha az egyik 1GB-sat cseréled ki a 2GB-sra, úgy sem. Ha 2db 2GB-s van még pluszban, úgy van esély rá. De 6GB-hoz már mindenképpen 64 bites oprendszert kell használni, különben meg sem tudja címezni.
Ha nagyon kell a 4GB memória, akkor inkább 2x2GB és az 1GB-sak kikerülnek belőle. Vagy megvárod az 1GB-s modulokat és úgy 4x1GB-t használsz, de itt számíts arra, hogy nehezebb lesz belőni őket, lásd. az első mondatomat.
(Volt itt olyan kolléga, aki a dual-channel-t feláldozta a bővítés során és a tesztek szerint nem lett lényegesen lassabb tőle.)
De biztos mond még neked más is okosabbakat.
JaniS
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS MAXIMUS IX Fordmula és 7700K Eladó!
- KINGSTON FURY 32GB Beast DDR5 5200MHz CL40 KIT KF552C40BBK2-32
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve (vagy bontatlanul), garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- Asus H110-PLUS/ i3 6100/ ingyen foxpost/ garancia
- Micron 8GB DDR4 2666 MHz RAM 2 db eladó (7 000 Ft / db)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest