- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thrawnad
senior tag
Kihagytad az ő memóriája te procid felállást.
De több mint gyanus a procit nem szereti.
Bios frissítés lehet megoldja. Egyébként az uj bios megőrzi magát akkor is ha kivezsed az elemet akár egy hétig is. Vagy bios clear jumper, vagy zárd az elem helyén a két érintkezőt rövidre 5 másodpercre.
Thrawnad -
emre
veterán
A késleltetéseken lazíts (pl 6-6-6-18), szerintem a ramok nem bírják, és mehet tovább a proci húzása. A legjobb az lenne hogy amíg a max fsb-t keresed a ramokat auton hagyod.
Tiby_83
Azonos lapok különböző rev-ek között tuning szempontjából szerintem nincs túl nagy különbség. De ez csak feltételezem, mert annyit nem próbáltam ki.
A felszereltségük, hűtés azonban eltérhet.
Ha tuningolni akarsz akkor ne DS3-as lapot vegyél, mert magas a droppja.
Min P35DS4, vagy inkább P45. -
proci985
MODERÁTOR
úgy értettem összesen mehet neki 0.15- 0.-20, nem még 0.10re
0.2nél többet feleseleges neki adni, meg szerintem 444es FSBnek kétmagossal talán még 0.10el is mennie kell. rakd be a ramokat, ibt, aztán ha lehal, akkor emelj 0.15re. de nálam pl be kellett rakni a memóriákat, aztán ment.
wagi: pontosan úgy van, ahogy előttem írták. a win7 a kapcsolat sebességét írja ki, namármost nem hinném, hogy gigabites a routered otthon.
-
Rica
senior tag
Nekem az a Tagan tap sem tetszik. Milyen belseje van? Hasznos olvasmany az #1 hsz.
-
proci985
MODERÁTOR
van otthon pótelemed biosba? esetleg azt lehetne kipróbálni.
CMOS reset közben áramtalanítva volt a gép, ugye? ha nem, akkor kihúzott konnektorral csinálj mégegyet.
lehetséges hibákra egyenlőre csak ötleteim vannak.
aeroxr: speedfan nálam behülyült win7 64alatt. próbálkozz másik programmal.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Aztaqrva!
Tehát ez akkor ilyen érthetetlen hiba.
1 kérdés: elem érintkezőinek összeérintése után írtad h bekapcs vidkari nélkül. Azt úgy értetted h összeérintett állapotban kapcsoljam be?? Nem lesz annak úgy baja??? Én nem vagyok villamosmérnök, mérnök infóra járok, de ez nekem gyanús
-
Neoteric
addikt
Üdv
Hát a cmost alapból úgy csináltam mindig h vgat is kivettem, mert különben elég nehezen lehetne hozzáférni az elemhez (vga hűtő miatt).Viszont vga nélkül, meg a 2 pólust összeérintéses dolgot nem próbáltam.
A ramok most tesztelés alatt állnak havernál, majd ha visszakerülnek és még mindig nem jó, akkor megpróbálom.
kössz a tippet
-
stigma
addikt
Habár próbáld meg a működő ,,3ghz" Bios - t visszatenni, de szerintem tutira nem ez lesz a gond, mondjuk most nem mondom meg neked melyik a jó bios 65nm hez.esetleg a régi beállítások PCI-E freki 100ra fixálva, és G(MHC)-nek egy pici feszt adhatsz, de ne sokat max+0.1V -ot de kétlem hogy ettől lenne a baj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robogó, kismotor
- Parkside szerszám kibeszélő
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 17 - alap
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap eladó /Garanciás/
- G.SKILL Ripjaws V 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GVKB
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus A-DATA 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest