Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.j
nagyúr
válasz belaazallat #37120 üzenetére
És a pendrive bootolható, azzaz FAT32-re van formázva?
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
Vasinger!
nagyúr
válasz belaazallat #37120 üzenetére
Nem úgy kell flashelni. Nem bebootolni kell róla, hanem a q-flash menüt kell használni és ott látni kell neki.
-
Vasinger!
nagyúr
-
Vasinger!
nagyúr
-
kriszbon
őstag
válasz belaazallat #37126 üzenetére
És ha Boot cd-t készítenél az nem lenne jó?
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
belaazallat
addikt
válasz belaazallat #37129 üzenetére
És erről sem indul el. Valszeg akkor az adattal lesz a gond.
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
Vasinger!
nagyúr
válasz belaazallat #37133 üzenetére
De én úgy emlékszem, hogy eddig 12V-ot ad. Mi értelme lenne, ha kevesebbet adna?
-
sz.j
nagyúr
válasz belaazallat #37133 üzenetére
"...giga DQ6-on, van egy alul, ami kevesebb feszt ad,"
A DS4 lapomon ezt a csatit (alul) SYS FAN 2-nek hivják, négy érintkezős és a terhelés függvényében pörgeti a ventit.
(Most már csak a fordulatszám mérő érinkezőjét használom.)Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
ToBeY
nagyúr
válasz belaazallat #37254 üzenetére
Talán wake on lan-t disabled-re kell rakni,de passz csak tipp.
-
Robi_73
őstag
válasz belaazallat #37254 üzenetére
Szia!
A Biosban a Power Management Setup menüben az AC-Back opciót állítsd Soft-Off-ra.
Robi73
-
belaazallat
addikt
válasz belaazallat #37257 üzenetére
[ Szerkesztve ]
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
Kloss
őstag
válasz belaazallat #37258 üzenetére
A "PME Event....."-et és a "Power on by Ring"-et állítsd Disabled-re.
-
FRN
tag
válasz belaazallat #37332 üzenetére
Köszi! Dobtam is fel egy kérdést, de ahogy elnézem az a topic a TV kimenettel foglalkozik, nekem meg szinte 100%-osan ALC889A problémám van, ami talán ide kapcsolodik a leginkább. (titokban reménykedem, hogy mivel ezen a fórumon fordulnak elő legnagyobb számban a P35-DS3P tulajok, így hátha van aki már találkozott ilyen gonddal, esetleg már meg is oldotta)
Én hiszek benne, hogy az idegenek köztünk élnek. Ma is csupa idegennel utaztam a metrón...
-
proci985
MODERÁTOR
válasz belaazallat #37391 üzenetére
a pwm jó lenne, csak szvsz nálam mindig ugyanúgy tekeri. speedfan tippet köszi, próbálom most azzal.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
smiti
veterán
válasz belaazallat #37598 üzenetére
Az enyém is DS4-es de sajnos nincs ezen sem ilyen
a képeken rev. 1.2 lap van
[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
válasz belaazallat #37886 üzenetére
Most szedem a 229-et, meg a 231-et.
Oszt majd meglássukmod: De én a realtek-től
Most még csak azt kellene kitalálnom, hogy hogyan NE telepítsem a vga audio-t??minnyá lenn van
[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz belaazallat #38078 üzenetére
+0,1-0,2V, a +0,3V általában már nem segít csak feleslegesen fűt.
#nincsbennetarcsi
-
hfrankee
senior tag
válasz belaazallat #38085 üzenetére
Mindig az elsö lépés a BIOS-ba vezet pont e végett!
BIOS reset is megvolt,elemkivétel meg hasonlok,de változatlanul szivatott
Hát ha igy halad vszinü inkább nem cserélek semmi hardvert,mert nem éri meg az a szivás ami utána rám vár......bár nem is tervezem egy ideig,de HA mégis..... -
hfrankee
senior tag
válasz belaazallat #38087 üzenetére
100%-os HD Sentinel szerint,a kábelek meg qrva drágán vett ujak!
mondom őrjitö....de miután valamitöl hajlando bootolni,semmi gond a géppel -
DonMedve
addikt
válasz belaazallat #38097 üzenetére
Meglehet!
Nálam ezek mind +0,2V-ot kaptak.csak a CPU fesszel játszottam!
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
proci985
MODERÁTOR
válasz belaazallat #38097 üzenetére
kaptak a ramok plusszfeszt?
DonMedve: azért a 8*450 az annyira nem laza... sőt. 1.45 és 3600 mellett a quad elég rendesen fogyaszt, 24/7re az már hűtéstől függetlenül egész jó igénybevétel. milyen hűtés volt fent a lapon?
[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
válasz belaazallat #38102 üzenetére
milyen bijos van rajta?
F7 &F9 ?
(lehet minnyá menyek )[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
emre
veterán
válasz belaazallat #38105 üzenetére
-
belaazallat
addikt
válasz belaazallat #38107 üzenetére
Kérem a hülyeségért járó diplomát! 32 perce hibátlan, eddig 5 perc volt a max, amit bírt.
-
fagy53
nagyúr
válasz belaazallat #38173 üzenetére
A procit igen, de a memória az más tészta. Amikor 10 kört megcsinált az IBT, azaz a proci atomstabil, az OCCT nagy fájlokkal végzett tesztje 12 percig bírta! 5MHz-et visszavéve a RAM órajelből másfélórát ment hibátlanul, amikor leállítottam. Ennyi!
-
Pala
veterán
válasz belaazallat #38175 üzenetére
A Test Type-ot állítsd customra vagy infinite-re, utána az alatta lévő legördülő listában (Test Mode) már ki tudod választani a "Large Data Set"-et. Priority-t ezek után tedd highra és mehet a móka! 1 óra szerintem bőven elég neki!
[ Szerkesztve ]
-
Picco
addikt
válasz belaazallat #38383 üzenetére
ramnak gyarilag kell a 2.2V az 1200mhz-hez, node ahogy en probaltam, ramot 2:2be raktam, szellos idozitesek, de kapott feszt is, vidkarit is visszavettem alapra tehat ezek nem okozhatjak.
mivel alapfeszen 3000@3600-at megy ezert 99.9% h birnia kell a 4000-et valami emberi feszultsegen, nemhogy 1.25@1.35-on....
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Pantok
aktív tag
válasz belaazallat #38502 üzenetére
Hát ez 2 duplaoldalas 2 szimpla lett volna, elég gázul hangzik hogy van 4 dimm amiböl kettő használhatatlan?
-
emre
veterán
válasz belaazallat #38533 üzenetére
gyerünk béla adjál neki azt mondta auto fesz
-
PowerBuldog
veterán
válasz belaazallat #38537 üzenetére
Igen, ki van kapcsolva. De néztem, és semmire sem változik. Ha beállítok neki egy értéket akkor is az 1.264V-ot kapja. Akár 1.3V-ra is lökhetem neki az sem számít.
Nem hiszem, hogy ez normális lenne. És abból is lehet tudni, hogy tényleg nem változik a fesz értéke, hogy terhelésre hibázik, vagy teljesen újra is indul a gép.Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
PowerBuldog
veterán
válasz belaazallat #38539 üzenetére
F9 BIOS van rajta. Lassan 1 éve használtam azonos beállításokkal a gépet. (kb 1 hete rajtam fel az F9-et, előtte F9b volt) Az utóbbi időben volt, hogy elkezdett szarakodni a lap. Indításnál 3-4 percet is várni kellett, hálókártyát nem mindig ismeri fel indulás után. És most ez, hogy nem változtatja a feszültséget.
Memtest már kizárta,hogy a memóriának baja lenne, CPU sem hibázik, hogyha nincs tuningolva (így nem is lehet, hogy nem változik a fesz)
[ Szerkesztve ]
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
PowerBuldog
veterán
válasz belaazallat #38541 üzenetére
Meg fogom nézni, most fejből nem tudom.
Amúgy a lap a hibákat az F9b BIOS-al csinálta (amit több mint fél évig használtam hiba nélkül). BOOT-nál vagy a CPU vagy a memória kisírása előtt megállt az egész 3-4 percre. Ezért nyomtam memtestet, és utána Prime95-öt.
Most az F9-el csak a hálókártyát nem ismeri fel néha.A proci meg érdekes dolog. Alapon teljesen hiba nélkül megy. Ha tuningolom (vagyis elvileg, mert a fesz az marad alapon) akkor volt,hogy 3 óra Prime95 alatt nem hibázott, máskor meg 15mp után...
BIOS frissítés előtt ment a tuning gond nélkül.A táp az 1.5 év-es kb.
-
PowerBuldog
veterán
válasz belaazallat #38543 üzenetére
Vettem egy P5Q-E lapot. Ebben szépen megy megint a proci. Feszültséget is váltogatja, ha defaulton hagyok mindent. Szóval a lap volt a rossz.
-
PowerBuldog
veterán
válasz belaazallat #38548 üzenetére
De, még 1 év gar van rá. Ipon majd jön érte a garanciafutárral.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz belaazallat #38561 üzenetére
Az időzítés is azonos volt gondolom... Winrarban sincs különbség?
#nincsbennetarcsi
-
fenergie84
addikt
válasz belaazallat #38695 üzenetére
Nekem jók lennének a win7-es driver-ek is , de mikor az RC volt fent, ahhoz a gigásak fel sem voltak rakva és többször előjöttek a hibák, kék halál.
Egyébként valamivel le lehet szedni a giga féle drivereket? -
fenergie84
addikt
válasz belaazallat #38697 üzenetére
Okés, meglesem akkor!
Köszi -
GrooveHero
addikt
válasz belaazallat #38702 üzenetére
64 bites win7 alatt
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
válasz belaazallat #38704 üzenetére
szintén win7 volt. az everest úgy volt megcsinálva, hogy win induláskor a progi is indult, és vista oldalsáv szerűen kirakta az adataokat a jobb oldalra. elkezdte jáccani egy játékkal, felment a videókártya 70 fok köré, mert elfelejtettem hűteni. aztán kiléptem a játékból, a hűtést felhúztam maxra, és szépen lement a 70-ről 32-re. de most alig megy 50 fok alá, pedig ugyanúgy win alatt vagyok, nem megy semmi, csak az alap win7 és egy-két gadget. de ezek eddig is mentek.
valahogy így néz ki most az asztal, semmi nem megy:
[ Szerkesztve ]
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
válasz belaazallat #38706 üzenetére
mennyire szellőzik?
se oldala, se teteje, sajnos nem tudom rátenni, mertt a proci hűtő kilóg a házból, túl széles
de eddig is így volt. én egyébként vmi bios beállításra gyanakodom. nem tudom, még nem volt időm nézegetni, csak zavar, hogy ennek 32 fokon kellene mennie, nem 50-en
amúgy venti nincs a házban arra már nem futotta.
a ház:
[ Szerkesztve ]
-
Zebu
addikt
válasz belaazallat #38713 üzenetére
Végigolvastam a témát, sajna nem találtam megoldást. Itt arról volt szó, hogy nem megy a driver, nálam mintha a kimenetek lennének összekeveredve...
-
veterán
válasz belaazallat #38797 üzenetére
Ahha, értem.
Köszi.
[ Szerkesztve ]
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
Czimby
addikt
válasz belaazallat #38940 üzenetére
Hello!
Köszi az útbaigazítást!
Eddig saját kútfőből odáig jutottam, hogy 266Mhz-re felvettem az FSB, így a proci 2660-on a memória pedig1066-on megy. A Pci frekit 100-ra rögzítettem.Olyan kérdésem lenne, hogy a ramoknak kell-e adni +feszt, mivel nem 800-on hanem 1066-on mennek?(A dobozon 1.8V szerepel tehát aszerint nem, de mintha valahol úgy olvastam volna)
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
válasz belaazallat #38942 üzenetére
Prime95 megvan.
IBT=IntelBurnTest ugye?
Most szedtem le majd kipróbálom!Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
anonymus89
addikt
válasz belaazallat #39070 üzenetére
Lehet, hogy egyszerűbb még nem próbáltam csak azt olvastam dos alól a legstabilabb.
Még annyi, hogy nem mostanában fagy a gépem win alatt.[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
anonymus89
addikt
válasz belaazallat #39072 üzenetére
Persze nem nélkül értettem.
Akkor esetleg leírnád hogy csináltad win alól?Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
anonymus89
addikt
válasz belaazallat #39075 üzenetére
Nos úgy néz ki sikerült kicsit izgultam mikor már közelített a 100%-hoz.
Köszi a segítséget.Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
proci985
MODERÁTOR
válasz belaazallat #39129 üzenetére
DQ6 ereményekről csak hallottam (nekem drága volt másfél éve 45kért), mmint hogy kikapcsolt LLCvel is 0.01-0.02 körül droppolt, ami kb semmi viszont az a felülfeszelés, amit most mondtál, az durva.
-
emre
veterán
válasz belaazallat #39152 üzenetére
"ha most vennék 775-ös lapot akkor az P45-ös vagy x38, x48 lenne"
mi nem világos?És ha vettem, nem ide tartozik.
Szóval nem értelek. A kijelentéseim abszolut dialektikus egységet alkotnak, ráadásul tök jó fej vagyok, mivel nem az eladó P35-DS4-es lapomat favotizáltam, hanem reálisan ítéltem meg a helyzetet.Egyébként a szexuális életed rendben van?
[ Szerkesztve ]
-
_ak_
addikt
válasz belaazallat #39162 üzenetére
Egyszer eljátszotta már velem is régebben, én is nyomtam egy clear cmos-ot és egészen máig nem volt semmi problémám, sőt akkor úgy éreztem, mintha egy új lapot kaptam volna. De most párszor lefagyott a friss szinte üres win, miközben egy helyben állt, ezért gondoltam átnézem megint, h minden rendben van-e és majdnem megégettem az ujjamat a rammal. Innen jött az ötlet, h akkor hátha kevesebb fesszel...
Venti volt régebben rajtuk amikor 4 modullal nyomultam, de akkor szállt el másodjára az egyik ram, így inkább úgy döntöttem, h nem erőltetem ezt a hűtést sem.
Let's begin, de gozaimasu!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DDR4 RAM BAZÁR - minőségi, 0KM es 4GB 3200 Mhz-s notebook RAM-ok számlával, garanciával!
- Gigabyte Aorus B550i Pro AX AM4 ITX alaplap - ELKELT!
- MSI B85M-G43 + I.O Shield eladó
- ASRock B650E Steel Legend Wifi VADI ÚJ! 3 ÉV GARI!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest