Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.j
nagyúr
válasz
nokiauser
üzenetére
"... Mint a konfigomból is látszik, nem vagyok egy tuningőrült, 8x400-ra állítottam biosban a sebességeket. Amikor ugyanezt próbáltam régebben ET-val elérni, sz.rrá fagyott a masina, úgyhogy nem is erőltettem tovább a dolgot."
Akkor miért mondasz olyanról véleményt amihez kevésbé értesz.
-
old gray
addikt
válasz
nokiauser
üzenetére
Az easytune-t csak a ventik ford.számának szabályozására használom, természetesen BIOS-ból tuningolok. Asszem kezdem a memtest-el, majd prime small ftt a cpu vizsgálatához, az meg ha a lapom sz@rakodik úgy sem derül ki. Most délután 2x művelte ezt a fagyás dolgot, 1x simán újraindította magát a win desktopról, majd UT3 alatt megfagyott a játék, a hang eltorzulva szólt tovább majd kis idő múlva újraindult. Mind a két esetben kaptam egy "a rendszer súlyos hiba után állt helyre" üzenetet és kész.

Esetleg a táp is lehet a hiba okozója?
MOD: ez a restart dolog kb. 3-4 hete kezdődött, szóval gyanús, hogy a konfigomban v.mi a halálán van.

-
sz.j
nagyúr
válasz
nokiauser
üzenetére
Már bocsi, de miért is kellene tuningnál "elfelejteni" az EasyTune-t?

Szvsz az ET (és a Setfsb) nagyon hasznos kis progi(k), csak érteni kell hozzá, mert ha tuningnál a BIOS-ban közelítő értékekre állunk (de anélkül is) utánna már csak "finomítani" kell az ET-vel a max frekit, fsb-t, memó és procifeszt.
Természetesen Te tudod, hogy neked mi a jó, de nekem bevált, szinte az összes eredményemet az ET-vel értem el.

-
Laraxior
titán
válasz
nokiauser
üzenetére
így van
fejlődik a technika...
kis olvasnivaló
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
nokiauser
üzenetére
Xigmatek S1283, vagy olcsóbb kategóriából a CM Hyper 212.
-
Gorneck
legenda
válasz
nokiauser
üzenetére
Előbb még nem volt szó X48-ról....most meg már hirtelen arról is van szó...igazából mind1, mert biztos a user error...
Mondjuk Q66-hoz P35 kell...részben azért mert egy valag fesz sokkal magasabb, mint az új lapokban...ezért sem olyan egyszerű Őket belőni, de be lehet csak több idő kell hozzá. A másik, hogy ezek a lapok már York és Wolf procikhoz készültek...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600MHz WHITE - Garancia
- s 775, s1156, s1366, s1155, s1150, s1151, s2011, s1200, s1700 , s1851 notebook alaplapok, bontás
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz F4-3600C18D-64GTZR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867
- Autós kamera eladó
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

fejlődik a technika...
mindjárt megugrik a drop 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)