Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Olcsó USB WiFi AC adapter
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdigit
addikt
válasz
Cs(|)be
üzenetére
köszi az infókat
valószinű dq6 lesz ha másért nem azért mert csak ezt lehet most kapni
a wifi nekem nem kell..
viszont a hang részére még kiváncsi lennék...
audigy 2-őm p5b deluxban elég sok gondot okozott..vista64 alatt néha zúg és xp alatt is sipol a mikrofonja..
szóval ha jó a hangkarija lehet hagynám az integráltat dolgozni.
lehet már délután nálam lesz igy megköszönném ha valaki megosztaná velem a szoftverek felrakásának menetét mert olvastam itt valamit voltak emberek akik szivtak vele rendesen.
gondolom nem úszom meg 965 után az xp és vista újrarakást sem
-
mazda626
addikt
-
Gorneck
legenda
Őszinte leszek...nekem bőven elég lenne a VGA-ra rendes vizes hűtés...a többire értelmetlennek tartom. Ha rossz a kupakja vagy FSB limites a proci, akkor csak polír vagy kompi segít...szal hiába bizonyos esetekben a víz...
Rendes rendszer árából még mindig veszek egy VGA-t és egy halk cpu hűtést. Sztem az utóbbi jobb beruházás...számomra. Pár decibelt áldoztam fel...de nyertem sok sok fps-t.
Elég azokat is cserélgetni...ahogy nézegetem az árakat...
100k felett lenne az amit Én legutóbb összeírtam magamnak...vettem helyette egy tájfunt+szpirit 2öt+3 coolink ventit+2 sm ventit meg egy Chieftec nagytornyot és kuss is van a házamba...leghangosabb pont a HDD és a táp. Kb ugyanott vok, mint Te...ha széthúzom a gépet, akkor sincs semmiféle extra hang...elindul egy 12es venti 600-700as fordulaton...ezt sztem mindenki tudja mit jelent.
Tartom magam még mindig ahhoz...mit is jelent számomra egy vízhűtés. -
Gorneck
legenda
Felőlem bele is mehetünk
...mert sztem ez erőteljesen függ mit és mivel szeretnél hűteni...
Szal akár igaza is lehet...
Arról meg nem is beszélve, hogy egy rossz proci esetén hajadra kenhetsz egy 100k-s hűtést is...a proci el fogja érni akár a 70-80 fokos maghőt. Egy jó hűvős procinál értelmét veszti a tuning miatt vett akár 50-100k-s rendszer.
Számomra a vízes hűtés ezt jelenti...szinte hangtalan üzemelés, hő elszállítása a házon kívülre, nagyon drága egy rendes rendszer.
[Szerkesztve] -
janos666
nagyúr
Hááát, ő, ja. Akkor ugyanaz a gond amiért régen is lemondtam a vízről. (nem jobb mint egy jó rezes hőcsöves aktív léghűtés, max annak éri meg aki hangtalan hűtéssel akar tuningolni is...) Pedig a te vizes blokkod jócskán több mint az én zalman hengerem, de kategóriájában is a legjobb...
Nekem most 1,65V-al (droppolva 1,60) 3642Mhz-en járatva 72 fok fél óra ORTHOS után. Nyáron melegben 76 volt. Most megpróbálok majd ilyen csoda folyékonyfém pasztát alátenni, ha tényleg annyit segít mint állítják, feltolom 1.7-re, ott megy 3700 körül (de nem tudtam kitesztelni pontosan mennyit mert 10 perc után 80 foknál kilőttem az orthost, bár addig nem fagyott...)
Mi volt a gond a RAM-al? Nálam 1100-at is megy 2,3 volton a 800+-os, 1066-os mindenhogy elég kellett volna hogy legyen 550-es FSB-ig, attól hova tovább?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- ASRock Z87 Extreme6 LGA 1150 alaplap
- SAMSUNG és SKHYNIX 8GB DDR4 RAM-ok!
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 91% Akkumulátor
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Nem mondom...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)