Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
smiti
veterán
Magával a lappal nincs problémám, csak abban bízok hogy a DS4-en a sata csatlakozók kicsit lentebb és kicsit jobbra helyezkednek el, mert amióta a vga-n lecseréltem a gyári hűtést egy accelero s1-re és arra raktam egy 120 mm-es ventit, a sata kábelt nem egyszerű kihúzni az alaplapból
Másodsorban a DS4 jobban tetszik
-
GaB-V8
csendes tag
F3b bios fenn, de a megoldás mégis az volt, hogy újabb everest kellett, és már látom is a CPU hőmérsékletet.
De most 27-et mér (idle). A P965-el meg volt vagy 35 fok.
Ventilátor fordulat meg külső hőmérséklet kb ugyanaz. Ennyivel számítana a Dynamic Energy Saver? Vagy ennyivel jobb a zalman paszta a gyárinál?(mert azzal raktam vissza)
Vagy csak simán alul mér... -
WildDaemon
aktív tag
-
WildDaemon
aktív tag
Mérd majd meg a feszültséget multiméterrel lécci. Kíváncsi vagyok rá merre változik neked.
Bár igaz a DS3P-n még én sem mértem feszt... Meddig megy a procid MCH fesz emelés nélkül?GaB-V8: tedd fel az F2-t az F3b azért b mert még csak béta vagyis nem végleges.. mondjuk nekem volt már olyan tapasztalatom, hogy a béta bios jobb volt a véglegesnél...
-
-
bim
veterán
minden feszt emeltem.elsősorban procifeszt és az mch-nak adtam.
nagyjábol 2egység emelést kivánt a proci p95 FFT alatt. a blendnél pedig emeltem az MCH.-t és a memofeszt is hogy stabil legyen.
azután visszatettem azF8-at és visszaállitottam a feszeimet és nyugodtan szaladgált a p95 rajta.akkor döntöttem el hogy egyelőre nincs égetően szükségem az F11-re...igen ugyanaz lehet mindkét bios verio.mindaddig mig teszi a dolgát rendesen nem érdekel hányas van rajta.mondjuk azért a 965-nél jó volt látni ha a másik biost töltötte be hogy "na ez azért már sok volt" .ilyenkor azért érezni lehetett hol a határ.1x volt olyan is hogy kis kék ablaknál kereste a bios fájlt majd miután megtalálta szépen betöltögette majd elindult gond nélkül.az még 965-el volt. na azt a tuningbeállitást nem probáltam meg többször ráerőltetni..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bim
veterán
igen mivel az volt a legjobb számomra.mint ahogy most az F8.
kevesebb feszel megy benne a tuning mint az F11-nél.
ezért váltottam vissza....
semmi olyan dolog nincs az F11-ben ami számomra annyira szükséges lenne.
nyilván van akinek esetleg az jobban bejön.ha netán beszerzek egy wolfot akkor tutira lecserélem én is a legujabbra.nálam csak akkor kell cmos cleart bevetni ha CL.4-ben tulhuzom a memot.mivel nem egy CL.4 harcos ez a rampár ezért nem is feszegetem.ha meg elindul sokadik probálkozásra egy eltolt beállitás miatt a gp akkor ugysem tudom hogy az egyes vagy kettes biost inditotta el.
a 965-nél látni lehetett mivel azon nekem más számu bios figyelt -
bim
veterán
F5f és F8f is?

bil:ha full elqrod a tuningot.(elsősorban memotuningot) akkor indit a 2. biosrol.csak akkor veszed észre ha nem azonos számu bios van mindkettőn fent.asszem tlac tud bővebben erről mesélni.mintha dos-bol ki lehetne választani melyiket akarod frissiteni...ezt nem tudom.
-
Exakt
aktív tag
engem is erdekel mit talalhattal...
amugy meg a valasz nem...
de cserebe van egy ilyenem: [link]
azota a fel orat is meghaladta...
ha feltetelezzuk hogy igy marad, akkor ket kerdes:
1.: elkepzelheto hogy a performance enhance turborol standardra ekkorát kavarhatot?
2.: ehez a feszhez +0,6 kellett biosba, hosszab tavon ez nem tul sok egy kicsit?
vagy ténylegessen nem kapnak a ramok +0,6-ot hanem kevesebbet? -
Exakt
aktív tag
osszefuggot a rammal, dual chanel-ba vagyis azonos szinu slotokban folyamatossan ujraindult kezdetben, aztan mar sehogy nem akkart mukodni, se egy rammal se kettovel se single-ban sem dualban...
azt hittem egy lap garral megusszom, de most itt vannak a ramok... rohadt murphy

Geller_1972: igazad van, a te lapodnal f10-nek hivjak a januari biost
-
-
sz.j
nagyúr
rev2.0
@ bim.
Valóban csak akkor győződhetek meg arról, hogy milyen ha végre meg lesz minden cuccom és kész lesz a gép.
Legrosszabb esetben kiveszem a két pata-s cuccot, van helyette sata-s. Csak sajnálnám ...De, hogy mikorra áll már össze a gépem, az rejtély, mert pl. most a hyper TX2-es hűtő felfogatói közül kettő se funkciónál (kihajlík a műa. pöcök ezért nem akad be), a gyárit símán lehet le és felszerelni, de azzal nem sokra megyek ...
-
bim
veterán
hát ezt dumálom...
L alakt csak ugy tudsz rádugni ha lefelé áll.Ekkor ohatatlanul kitakar 1 foglalatot.felfelé nem állhat mivel ott a vga nem kicsit fölötte átfutó nyákja.kifelé meg sokat nem jöhet mert egy 2 slottos vgahűtésnél mint a 8800gts/gtx-en van az azér belóg rendesen.
mondjuk téged ez nem érint a 7600gts-el.se a hossza sem a hütő mérete nem zavaró tényező.
-
bim
veterán
derékszögű sata nem tudom befér e mivel az aljaztban ellentétesen állnak a csatlakozo részek igy ha bedugsz egyet akkor vagy lefelé vagy fölfelé lefed egy aljzatot a kábel...
én belepasziroztam a vga-t és a legszélső kondi el is ferdült az egyik sata kábeltől.
amugy számomra lényegtelen ez a probléma csak azért irtam hátha valakit érdekel.sz.j:azért ovatosan azokkal a krusziálokkal mert a neve ellenére nagyon hamar leamortizálhatja őket a lap.egy közepesen hosszu sztorit tud erről neked lara mesélni.én pedig 2pár OCZ halálát tudnám elregélni,de feleslegesen nem riogatlak...ez már nem a nyugodt 478-as idők amikor elvoltál mint a befőtt.itt egyik nap még megy a memod CL.4 hudef@szán, másnap meg nem indul el a gép mert csak látszatra vitte stabilan a memo..
Új hozzászólás Aktív témák
- ROG STRIX B660-F GAMING WIFI
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve (vagy bontatlanul), garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 VENGEANCE RGB PRO SL White - 1 év bolti garival! -
- Használt Kingston HyperX Predator 8GB 2x4GB DDR3 2400Mhz memória
- Samsung Galaxy S25 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX B360 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB Zalman N5 ADATA 600W
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

" nem tom mi nem befolyásolja a tuning képességeit?

Mivel a Vistával semmiféle tapasztalatom nincs,pláne a 64 bitessel,ezért tettem fel a kérdést,hogy egy frissebb driver megoldhatja-e a dolgot?(amit valszeg én fogok megcsinálni neki a hétvégén ha lemegyek Szegedre
)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)