Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
""CPU EIST Function: Ez a processzor feszültségét veszi vissza üresjáratban (ez tipikusan 1,1V körül alakul), energiatakrékossági szempontból fontos tényező. Ha a processzor nem a gyári üzemfeszültségén üzemel akkor nem működik ez az opció (ha ki van kapcsolva ha nem)."
Bizony jól tudod.

-
sonar
addikt
szeva emre meg a többiek,
A gondom az, hogy nincsen hang
se hátul se elől. A digitális kimeneteket nem tudom kipróbálni. A legújabb drivert szedtem le a gigabyte oldaláról és azzal sem.Itt kínlódok vele már egy napja és nem birok rájönni, hogy mi lehet a baj.
Ha vki megnézné, hogy milyen beállításai vannak a Realtek HD Audio Managmentben azt megköszönném.
Esetleg vki nem tudja, hogy hol kell letiltani a digitális kimeneteket? Gyanítom, hogy az kavarhat be, mert a Managmentben kicsit úgy tűnik, mintha azokat használná.Illetve a Vezérlőpult -> Hangok -> Hangok és Audió Eszközökben az Audió fülön a Hanglejátszás frame-ben milyen eszközök vannak és mi az alapértelmezett?
üdv
s

-
T 1000
aktív tag
Köszi a segítséget, végül Xarax hozzászólása adta meg a választ, nekem is Kingston HiperX memóriám van, most utánna néztem a honlapjukon, az 1066 Mhz-hez 2,2 v-ot kell adni a memóriának, most 266-os FSB-n és 210 szeres cpu szorzóval simán megy a gép, stabíl, minden program fut, eddig sajnos a plusz 0,2 volt nélkül fagyott a memória. Egyébként E5200-es procim van, finoman kitapasztalom a határait. Esetleg tudja itt valaki mennyin szoktak menni ezek a procik? Mégegyszer köszönöm a segítséged!
-
sz.j
nagyúr
Akkor kénytelen leszek felrakni az F14 beta-t, bár a beta BIOS-tól óckodom...
"Meg akadtak kisebb-nagyobb nehézségeim ..... ezzel még foglalkoznom kell mielött biost akarok cserélni. (floppy nincs és nem is lesz)"
Nem kell floppy a frissítéshez, nekem tökéletesen pendrive-ról is a bios-frissítés.

-
T 1000
aktív tag
Köszönöm a segítséget, és elnézést ha egy kicsit értetlen vagyok, a régi gépemnél (4 éves cucc) másként mentek a beállítások, és annyira örültem hogy végre lecserélhettem a gépem, hogy nem volt türelmem végigolvasni a topicot. Nem akarom húzni a cuccot, csak azt szerettem volna ha a ramok 1066 mhz-en mennek, mert ugye azért vettem 1066 mhz-es ramokat. Jövő héten szabin leszek, akkor nekiugrok és átböngészem a topicot, mert így csak gányolok...
-
T 1000
aktív tag
Nekem is EP35DS3-as van rev 2.1-es. Procim E5200, memcsi Kingston HipeX 2x1 giga 1066-os, CL5-ös. Én sem vágom hogy állítsam be a cuccost, hogy a ram 1066-on menjen, jelenleg 800 Mhz-en megy. Nekem is jó lenne egy kis segítség szájbarágósan, hogy optimalizáljam a beállításokat.
-
grimike
csendes tag
-
A_ScHuLcZ
addikt
Isten vagy, elemkivétellel tényleg helyrejött! Én úgy hittem, hogy a jumperreset egyenértékű ezzel, ezek szerint nem

Akkor már csak a másik probléma a kérdéses, hogy az usb-s winyó miért nullázza ki a tuningbeállításokat? Winnem ahhoz semmi köze, mert még el sem jut a rendszerválasztó menüig, van fenn xp és win7 is.
Új hozzászólás Aktív témák
- PayPal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Direct One (műholdas és online TV)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Router gondok
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast XMP/EXPO - 2 év bolti garival! -
- KINGSTON FURY 32GB Beast DDR5 5200MHz CL40 KIT KF552C40BBK2-32
- Kingston FURY 32GB DDR5 5600MHz CL40 - Beast Black - 1x32GB - 99 hó garancia - ÚJ! Bontatlan!
- DDR5 G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 6000MHz (AMD EXPO) 32GB - F5-6000J2836G16GX2-TZ5
- ROG STRIX B660-F GAMING WIFI
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- AMD Ryzen 7 3800X 8-Core 3.9GHz AM4 Box processzor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

se hátul se elől. A digitális kimeneteket nem tudom kipróbálni. A legújabb drivert szedtem le a gigabyte oldaláról és azzal sem.
) cucc sincsen...