Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghost
csendes tag
Egy kérdés: vettem egy P35C-DS3R-et meg két Kingmax 1GB 1066-os modult.
Az alaplap makacsul csak 800-on hejlandó kezelni a ramot. Találkozott már valaki a problemával?
Ennyire válogat ez a lap? A Kingmax-al nem szoktak bajokl lenni.Ghost ''Az élet cumi, de miért mindíg nekem kell szívni?''
-
Ghost
csendes tag
Ja igen a proc E6750 ha van jelentősége.
Ghost ''Az élet cumi, de miért mindíg nekem kell szívni?''
-
-
Reac^
őstag
Öszeraktam tegnap megin 1 "klasszikus" konfigot, ez már a második volt és itt már kikerültük az FSB wall lehetőségét:
Giga P35C-DS3R, 2x1/1066, 2180 BOX,
10x300, ram 960-on 5-5-5-15 +0,3v, Galaxy 86GT OC.
A cpu-nak itt biztonságképp 1,35v-t adtam. Nemtudom, hogy ez sok-e? Alapon is indult 3000-n, de nem akartam a véletlenre bízni. 1,45-el 3400 körül bootolt, de a win nem akaródzott bejönni és nagyon melegedett a gyári hűtővel, idő hijján nem porbáltuk stabillá tenni. Amúgy 3200-n szépen futott.
Akkor jók az esélyeim a saját 2180asammal majd ha komoly vizet kap és akár 1,6v-t is letudok hűteni?!
Ez már a második ilyen konfig volt ami átszaladt a kezem alatt, lassan lesz még1
1988 Daihatsu Charade GTti 993ccm Turbo | Telón gyorsabb, szám az adataimnál | PH! megbízhatóság: 50+
-
mazda626
addikt
Hali!
Táp, vagy vmelyik driver?
Nem megy a
DVD írás. -
barnam_
nagyúr
Ez már a második ilyen konfig volt ami átszaladt a kezem alatt, lassan lesz még1
Az már a sajátod lesz, ugye?1.35v nem sok, az alapfesz 1.32v.
1.6V-ot simán lehűtöd vízzel (a Zalman 9500-am is lehűtötte ennél a procinál), de nem nagyon érdemes 1.5v fölé menni, mert nem fog sokkal jobban menni.#2756) mazda626: Vagy az író, vagy szoftver hiba.
Próbálj ki pár író progit, vagy az íród egy másik gépben.[ Szerkesztve ]
-
Reac^
őstag
válasz barnam_ #2757 üzenetére
Sajnos a 3dik sem valószínű hogy az enyém lesz, majd talán 4edikként tényleg az lesz. A 3dikkal csak egyeztetni kell, és hozza tesztre, tehát az már megvan. Az enyémre még gyüjtögetek.
1988 Daihatsu Charade GTti 993ccm Turbo | Telón gyorsabb, szám az adataimnál | PH! megbízhatóság: 50+
-
Gorneck
legenda
Már leírtam...
Akkor meg?! Nem tudhatod, hogy is teszteltek, de a tesztelő (volt) Giga tulaj szal nem hinném, hogy nem próbált ki mindent...
Ez elég érdekes...mert ehhez képest nem változott nálam semmi 800 és 1000 4-4-4-12je között csak a xar benchmarkja alapján...a DVD tömörítési ideje ugyanannyi maradt... De biztos pancser voltam...
Gorneck#1239
-
Gorneck
legenda
Bekaphassátok!
Gorneck#1239
-
Macka
veterán
-
veterán
Sziasztok!
Megvettem életem első gigabyte lapját egy P35-DS3R személyébe Nagyon király kis deszka, de a BIOS-ba lenne pár dolog amit nem tudok:
mi az a Performance Enhance?
mi az a C.I.A.2?
mi az a (G)MCH OverVoltage Control?
mi az a Smart FAN Control Method? Itt a mode-t tudom, de ezt nem
Válaszokat előre is köszönöm! -
mazda626
addikt
Szia!
mi az a (G)MCH OverVoltage Control? - chipset fesz
mi az a C.I.A.2? - Gigabyte által előre beállított húzóvalai --> mint a többiek megoldása, semmit sem ér.
mi az a Smart FAN Control Method? - Intelligens ventiszabályozás lenne, nálam bekavart a nem PWN-es hűtőnél
Az elsőt megmondja más. -
P00By
nagyúr
Csapi007-nek(föleg)
Az uj vgamal(7300 GT) 27-35 fok körül mozog az alaplapi hőfok!
Milyen ezust lakkot ajanlotok a vmodhoz?(alaplap) -
-
FoBCRaistlin
őstag
Lenne egy érdekes kérdésem. Lehet, hogy csak én vagyok vak, de valahogy nem találom a Bios-ban a memória időzítéseket. Giga P35 DS4 lapom van, és a biosban az istennek nem lehet hozzáférni az időzítésekhez. valakinek tipp?
[ Szerkesztve ]
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
Gorneck
legenda
válasz FoBCRaistlin #2789 üzenetére
ctrl+f1 a biosba, majd go mit menü.
P00By: Az nem a droop mod helye, hanem a vcore...ez nem uaz...bár egy ceruzás próbát megér, ha van kedved...
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
Gorneck
legenda
Az nem lenne rossz...
Van egy ilyen is...Xs System! Giga topik. Deee sztem nem jót talált meg a srác.
Gorneck#1239
-
WiZARD
addikt
grrr most lett meg az alaplap, de rev1.0
érdemes várnom hétfőig és 1.1-re cseréltetni, vagy nincs jelentősége és hűtőn kívül nincs különbség?Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Befagy az egész gép
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- TCL LCD és LED TV-k
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Home server / házi szerver építése
- Autós topik
- További aktív témák...
- 64gb SK Hynix DDR4/2666mhz Laptop Memoria (2x32gb)
- Hibátlan - KINGSTON Fury Beast 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16 RAM memória kit
- MSI MPG B550I GAMING EDGE WIFI Alaplap
- DDR4 RAM BAZÁR - minőségi, 0KM es 4GB 3200 Mhz-s notebook RAM-ok számlával, garanciával!
- 16gb 2400mhz REG ECC RAM modulok számlával, 6 hó garanciával.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest