Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
P00By
nagyúr
-
bim
veterán
szép ez a 21 órás terhelés de bevellom nem látom semmi értelmét.
melyik az az alkalmazás ami ennyi időn keresztül igy igénybevenné a gépet?
ha azonnal egy szénné fűtött laprol leveszed a terhelést akkor csodálkozol hogy kell neki egy kis idő amig összeszedi magát?
2x sem mondom hogy valami a nagy terhelés allatt tulmelegedhetett.értelmetlen olyan körülmnyeket szimulálnod 21 órán keresztül amit az életben mégcsak megközeliteni sem tudod majd .vagy szeretnéd megveregetni utána a válladat hogy ilyen fasza stabil a gépem?
nekem a passziv rendszeremmel felment 1 óra FFT alatt a proci 72 fokra játékok alatt meg az 58 volt a legmagasabb érték amit monitorozni tudtam. -
bim
veterán
nem akartalak megbántani.ha te szeretnél 500 óra primet futtatni a te dolgod.csak jeleztem hogy tök felesleges.a melegedésről csak annyit hogy a szenzorok szart sem érnek ezen a téren.nekem mindenen viz van és kiviszem a házon kivülre a hőt de prime alatt közel tartva a kezemet a nyákhoz szabájosan süt!!ÉRTED???SÜT!!!!
és közben az alalapi szenzor meg valami 45 fok környékén figyel.normalrol a feszt tök feleslegesen veszed el.nem fog menni stabilabban ha adsz még neki.sőőőt.egyedül a procinak vagy a memonak kell adni.ha hibázott akkor ugyis az tette a kettő közül.ennyi....ugye nem gondolod hogy a P35 hibázik 400-as fsb-n.
[ Szerkesztve ]
-
bim
veterán
bármit elveszel normalrol memo/cpu kivételével instabillá válhat.ez az én tapasztalatom.azon bellül kell gazdálkodni.
hát akkor csak nekem fűt a lapom ezek szerint.nem baj ugyis tél jön.
de szerintem semmi olyan extré beállitást nem lőtél be amit ne kellene zokszó nélkül vinnie.
tartom magamat ahhoz hogy az mch/fsb nem igényel feszt...[ Szerkesztve ]
-
Gorneck
legenda
-
stigma
addikt
igen ezres, aláírásban Pc8000 azaz 1000es.rég keresek embert akinek ilyene van,megmondja h mit bír.amúgy nekem most 1163 on ment, esetleg érdeklődne hogy neked mivel hogyan ment.mármint részletes beálíltás.azt nagyon nagyon megköszönném
....iPhone 13 / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
-
bim
veterán
nekem most érdekes eset van mert F8-as biosnál nekem kiván az mch +0,1V-ot mert különben pci-e 1x seességre kapcsol.
ezzel a biossal még nem probáltam a 4 modult.ami késik az nem mulik...
az F5f es biossal meg hiába adtam akármennyit hibázott a memteszt.te hányat indtasz belőle el hogy ki legyen terhelve közel 100%-ra?
én 4db inditottam 750megára állitva....jelen esetben 7x450/1125mhz en tolom.persze csak 2 modullal.jó volna ha ugyenez menne 4 modullal is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR4 RAM BAZÁR - minőségi, 0KM es 4GB 3200 Mhz-s notebook RAM-ok számlával, garanciával!
- Beszámítás! ASUS STRIX Z390-I GAMING DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Patriot Viper Xtreme 5 RGB 32GB KIT DDR5 8000MHz CL38 (2x16gb) (9 év alza gari)
- 64gb SK Hynix DDR4/2666mhz Laptop Memoria (2x32gb)
- 16gb 2400mhz REG ECC RAM modulok számlával, 6 hó garanciával.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest