Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Idővándor
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaze71
őstag
válasz
werszomjas #1462 üzenetére
Megnéztem a 3 héttel ezelőtt készített Riport file-t és abban 35° a jelzett Chip hőmérséklete. Most nálad vagy szar a lap, illetve maga a Chip, vagy elmozdult a hűtőborda, érdemes lenne újrapasztázni. A 100° rengeteg.
-
Lui76
őstag
válasz
Nekem a ház digit kijelzőjéhez tartozik egy vezetékes hőmérőszál amit bárhova rakhatok most épp annál a bordánál van és 43 fokot mér a bordák közt zárt házban.
-
Oliverda
félisten
válasz
Több mint 100 fokos? Mert ha igen akkor már esetleg elkezdhetsz aggódni de addig nem.
-
Gabor970
addikt
válasz
az bizony valóban eléggé felforrósodik, de bízzunk a mérnökökben, hogy nem hülyék, és megtervezték rendesen. Azért azt ne feledjük, hogy ami kéznek az elviselhetőség határa, az max 55C°, ami még nem vészes, ha leírva nézzük. Sztem nagyobb baj, hogy a procitól balra a MOSFETek nincsenek hűtve.
-
Ger_man
senior tag
válasz
Szia.
Ez bőven elég lesz rá: [link]
Nekem egy GA-MA770-DS3 lapom van azt ezzel hűtöm, és eddig nagyon bevált, kb 40-50 fok körül tartja (nyugodtan rátudok nyúlni).
Hamarosan nekem is megjön MA770T- UD3P lapom, amire szintén ezt fogok tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen TV-t vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Battlefield 6
- Vezetékes FEJhallgatók
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Dell Latutide E7280 FHD, i7 7600U, 8GB RAM, 256gb ssd, thunderbolt, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest