- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- No Voice in the Galaxy
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
robi191
csendes tag
válasz
King Unique #1727 üzenetére
Igenis, köszönöm, pontosan ilyen kioktatás hiányzott a vasárnapi unalmas semmittevésemből.
Akarod, hogy nyüszítsek is, miközben idejössz és seprűvel versz?
Keresek kukoricát is és egy csendes sarkot, ha nagyon akarod, hogy teljes legyen a vasárnapi örömöd.Visszaolvastam és láttam, hogy ez a fórum évekig halott volt, de erre kerestem rá, ezért ide írtam.
Később megtaláltam a másikat, ami a neve alapján egyszemélyes vállalkozás reklámfórumának túnt, de ha azt kedveled, menjünk oda.Úgy emlékeztem, volt egy kis program jó néhány évvel ezelőtt, amivel lehetett fájlba menteni, raw kiterjesztésű szövegfájlt csinált, amiben szépen lehetett keresgélni, csak elfelejtettem, melyik program volt.
A gdb image fájlt csinál, nem vagyok biztos benne, hogy más program is tudja olvasni, olyan mentést akarom, amivel először abból tudnám visszaállítani a fájlokat, és ha nem megy, akkor birizgálnám a hdd-t.
Tudom, hogy van még pár hasonló program, de azokat nem próbáltam, a testdisk-hez meg csak akkor akarok nyúlni, ha már van biztonsági másolat, mert az emlékeim szerint irogat is sajna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Viccrovat
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- Samsung 980pro 1TB PCIe 4.0 NVMe
- Acer Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- Western Digital WD Red Plus 3.5 12TB 7200rpm 256MB SATA3 (WD120EFBX)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest