- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- skoda12: Webshopos átverések
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
Új hozzászólás Aktív témák
-
robi191
csendes tag
válasz
King Unique #1727 üzenetére
Igenis, köszönöm, pontosan ilyen kioktatás hiányzott a vasárnapi unalmas semmittevésemből.
Akarod, hogy nyüszítsek is, miközben idejössz és seprűvel versz?
Keresek kukoricát is és egy csendes sarkot, ha nagyon akarod, hogy teljes legyen a vasárnapi örömöd.Visszaolvastam és láttam, hogy ez a fórum évekig halott volt, de erre kerestem rá, ezért ide írtam.
Később megtaláltam a másikat, ami a neve alapján egyszemélyes vállalkozás reklámfórumának túnt, de ha azt kedveled, menjünk oda.Úgy emlékeztem, volt egy kis program jó néhány évvel ezelőtt, amivel lehetett fájlba menteni, raw kiterjesztésű szövegfájlt csinált, amiben szépen lehetett keresgélni, csak elfelejtettem, melyik program volt.
A gdb image fájlt csinál, nem vagyok biztos benne, hogy más program is tudja olvasni, olyan mentést akarom, amivel először abból tudnám visszaállítani a fájlokat, és ha nem megy, akkor birizgálnám a hdd-t.
Tudom, hogy van még pár hasonló program, de azokat nem próbáltam, a testdisk-hez meg csak akkor akarok nyúlni, ha már van biztonsági másolat, mert az emlékeim szerint irogat is sajna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Milyen videókártyát?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Windows 10
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3118, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook Pro 2020 13" // M1 // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest