- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Psychonaut
veterán
Üdv mindenkinek!
Sikerült az adatpartíciómat letörölnöm, pontosabban csak olvashatatlanná tennem. Stellar Phoenix minden adatot megtalált rajta, 200GB-os partíción 85GB az, ami kellene.
Namármost, ahogy visszaolvastam, visszaállítani nem tudom a partíciót, kénytelen leszek egy új vinyóra vagy egy új partícióra menteni az adataimat.Mivel a vinyó 250GB-os, ebből 32 giga rendszerpartíció, 200 giga pedig az olvashatatlan adatpartíció (de ebből csak 120 gigán van adat, ebből 85 giga fontos), ezért arra gondoltam, hogy a 200GB-os partícióból levágnék 85GB-ot, amire lementeném az adataimat, így nem kellene külső vinyó után rohangálnom.
A kérdésem az lenne, hogy hogy tudnék úgy ebből a 200 gigás partícióból egy 85-öst levágni, hogy az adataim eközben ne sérüljenek. Windows lemezkezelőjével simán megoldható, vagy valami specifikus program kell hozzá?Válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nintendo Switch 2
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Google Pixel topik
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest