Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mikeee86
tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám,remélhetőleg valaki tud segíteni.
A helyzet a következő,dinamikussá alakítottam a partíciót,mert elvileg csak így engedtem hogy a system partícióhoz hozzá rendeljek "szabad helyet",de így -mint később kiderült- buktam rendszeremet és újra kellett particionálnom az egész vinyót,az összes adat elveszett,de Getdataback fot NTFS-el sikerült vissza keresnem a dolgokat,meg is talált szépen mindent,át is másoltam egy másik vinyóra viszont nem tudom megnyitni a fájlokat:rar,jpeg,exe,avi,stb.Méretük ill. fájlnevük is megvan egyszerűen nem nyitja meg őket.Próbáltam más programokkal is,de nem sokkal jártam nagyobb sikerrel,ugyan ez volt a többinél is a probléma.Kipróbált programok:Getdataback fot Ntfs,Stellar Phoenix Windows Data Recovery,EASEUS Data Recovery Wizard Professional 4.3.6(Ennél már nyithatóak voltak a fájlok viszont módosította a fájl neveket és ömlesztve rakta be őket)stb..
Akinek van valami javaslata az kérem írjon!
Köszönöm előre is!
Üdv!
Mikeee
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Ford topik
- Windows 11
- E-roller topik
- Kuponkunyeráló
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- YouTube
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES.. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3538
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest