Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
escie
őstag
nemtom, jó kérdés. azt sem tudom már mi merre hány kiló. totál belekavarodtam már...

(szerk.: rájöttem. az aszatlon unmountolom a pendrive-ot, de az fstabban még benne marad, mivel az eszköz jelen van. most mountolom mount /media/usbdisk, és voila, olvashatom írhatom...)
downgradeltem, most a stabil dbus hal ivman megy.
szépen mountolja a cdromot, és a pendriveom is. a pendrive-ot ugyanúgy, ahogy eddig, nem tudok vele semmit kezdeni júzerként, kivéve az umountot.
így néz ki a /media:
dr-xr-xr-x 3 root root 2048 May 30 11:14 cdrecorder
drwxrwx--- 12 root users 16384 Jan 1 1970 usbdisk
a cdrecorder kvt-ba be tudok lépni, az usbdiskbe nem. fel kell frissítenem az ismereteimet, mert nem értem, miért nem tudok belépni a /media/usbdisk-be, holott a users csoport tagja vagyok.
amúgy amikor feltettem a kde-t, akkor nem települt dbus hal ivman, most tettem fel tegnap először. de nem is kde szinten van a gond, mert végüls az végzi a dolgát, kiteszi az ikont, ha valami mountolódik... eleve rosszul montol az ivman... asszem...
az vajon természetes, hogy ha umountolom/kihúzom, és újra bedugom a pendrive-ot, akkor új nevet kap: sda sdb sdc és így tovább, tehát mindig a következőt...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Whisky topik
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- Napelem
- One mobilszolgáltatások
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest