- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Tomasz72: Jimi home multiméter
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
escie
őstag
nemtom, jó kérdés. azt sem tudom már mi merre hány kiló. totál belekavarodtam már...

(szerk.: rájöttem. az aszatlon unmountolom a pendrive-ot, de az fstabban még benne marad, mivel az eszköz jelen van. most mountolom mount /media/usbdisk, és voila, olvashatom írhatom...)
downgradeltem, most a stabil dbus hal ivman megy.
szépen mountolja a cdromot, és a pendriveom is. a pendrive-ot ugyanúgy, ahogy eddig, nem tudok vele semmit kezdeni júzerként, kivéve az umountot.
így néz ki a /media:
dr-xr-xr-x 3 root root 2048 May 30 11:14 cdrecorder
drwxrwx--- 12 root users 16384 Jan 1 1970 usbdisk
a cdrecorder kvt-ba be tudok lépni, az usbdiskbe nem. fel kell frissítenem az ismereteimet, mert nem értem, miért nem tudok belépni a /media/usbdisk-be, holott a users csoport tagja vagyok.
amúgy amikor feltettem a kde-t, akkor nem települt dbus hal ivman, most tettem fel tegnap először. de nem is kde szinten van a gond, mert végüls az végzi a dolgát, kiteszi az ikont, ha valami mountolódik... eleve rosszul montol az ivman... asszem...
az vajon természetes, hogy ha umountolom/kihúzom, és újra bedugom a pendrive-ot, akkor új nevet kap: sda sdb sdc és így tovább, tehát mindig a következőt...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Bittorrent topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Gyúrósok ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Google Pixel topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch Dock Set /// Számla + Garancia
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs