Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
válasz
TrollBalint
üzenetére
Sejtettem.

A grub-install szerintem felment jól. A Linux magasról tesz a BIOS-ra, mivel látja a floppy-t, azzal is megpróbál dolgozni. Nincs benne lemez, ezért nem telepít rá semmit, innen a hibajelzés.
Ja, ha a grubnál jársz: ha külön /boot partíciód is van, ne felejtsd el csatolni, mielőtt telepíted a grubot!
Szerintem mehet a reboot, ha tényleg nem ment fel a grub, majd bootolsz megint a cédéről, és a chrootos dolgokat megcsinálod a telepítésből újra. Így belépsz a kész, működő Gentoo-ba, onnan megint megpróbálod telepíteni a grubot. (Esetleg próbáld meg kézzel, nem túl nehéz. Ha ugyanúgy adta meg a partíciókat, mint a leírásban, akkor ugyanazokat kell beírnod is.)
Sipi
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- PC Játékok (Márc 26. UP!) Olvass...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 32GB 1TB FHD 1 év gar
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- TP-Link TX401 PCIe Hálózati Kártya - 10Gigabit!
- i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest