Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz nonsen5e #5950 üzenetére
43 run alatt nem esett egy goblet vagy circlet sem, vagy nem esett olyan ami fasza?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
nonsen5e
addikt
válasz Sirandrish #5954 üzenetére
Egyáltalán semmilyen, még nem tartok ott, hogy a legjobb statokat keressem.
De tudom, ezt kapom az elmúlt 1-2 hét jó karakter rolljaiért.[ Szerkesztve ]
D4: hunPH, nonsense#2596
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Shiro
senior tag
Zhonglit ki mire használja? Érdemes dps-ként kezelni, vagy inkább supportként állja meg jobban a helyét?
Fejből vagy 6-7 Artifact settet tudnék neki, s a bőség zavara mellett sajna csak korlátozott resinem van. -
Sirandrish
Topikgazda
Az E-je Ultimate brutál szupermegagiga OP, szóval ha csak annyit használsz belőle, már akkor is totál megérte
Én elsősorban egyébként Supportnak használomEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
F34R
nagyúr
Mikor meglett, marmint Decemberben, akkor DPS volt. Physical. Majd abbol idokozben ilyen felig Geo Support/Bust (mert csak olyan artifactjaim voltak.) Most meg Support, de szeretnem a Shield Strenghtet az uj artival novelni, es mellette pedig egy jo Geo DMG-s Gobletet kifogni. Ezt persze mind azutan hogy felebredtem az almombol.
-
Sordoran
addikt
Új kütyü, és nagyon hamar találtam rá egy megfelelő óra számlapot.
Xiaomi Mi Band 6, és android-on a Mi Band 6 app óralap kezelőben van szinte minden 5* karakterhez való.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
xeon forever
addikt
Már csak 5 nap és még mindig nem esett a kis pyro mage... Kezdek szomorú lenni.
De legalabb Noell c6 lett. (50wish+ból).PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz xeon forever #5964 üzenetére
Ő már nekem is C6..
Mar gondolkodom is hogy fél kéne húzni, mert így elég komoly pazarlásEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Roland861010
addikt
Egy kis Childe kill, de azért jó lenne egy normális kontroller támogatás!
-
Shiro
senior tag
válasz Sirandrish #5959 üzenetére
F34R #5960
Köszönöm, mindkettőtöknek, akkor egyelőre marad lvl70-es. A Skill-t és a Burst-öt még kihúzom hatosig. Az artifactoknak meg nekiállok, ha majd mindenki lvl 70+ lesz.
Az is egyébként jól halad a legtöbb karakter lvl60 közelében vagy afölött jár. Kivéve szerencsétlen Kaeya aki lvl23-as. Pedig gyakorlatilag marhajó Cryo-Physical lehetne belőle. Lévén, hogy C3-as, meg legutóbb az a alap bannerből kiesett az Aquilla Favonia.
Dehát Rosaria és Eula
----
A raktárház a napokban meglett lvl6-os ami annyit tesz, hogy már tudnék venni hetente 60 resint, ami tök jó, de jelenleg 26 birodalmi márka az óránkénti termelésem, ami nem sokkal kevesebb, mint a max 30. De így is úgy is 3 nap lenne kitermelni, mellette viszont 6 nap egy szint lépés, ami ugye 60 primogem, na meg megnyit újabb lehetőségeket, szóval inkább ez élvez prioritást.
Kis matek a végére.
Úgy saccolom, hogy egy Realm Layout-on belül, ha megvan minden terület és azokat okosan telezsúfoljuk, akkor simán lehet 40-50 ezer Adeptal Energy-nk.
A jelenleg maxos termeléshez pedig elég lesz majd csak 20 ezer. Szóval majd lehet jól kinéző zaccországot építeni maximális termelés mellett. -
xeon forever
addikt
Eldöntöttem, hétvégén nyerek a lotton és végig viszem a Genshin Impactot....
Mindenestre kivancsi lennék mennyi pénzt kéne ràkölteni, meg idöt, hogy minden karakter ki legyen maxolva.
De saccra 3-4 magyar milla rámenne mire kimaxolgató lenne, és persze a bannerek kicsit ellehetetlenítik.
Azon kívül, hogy szép és jó ennél drágább játékom nem volt. Ketto Acc. sok sok euro. Havi 5 euro blessing.
Ja 2 acc. A 2. Acc nagyon menö mert a main accal szoktam coop gangsterkedni.
Ha valami hiányom van csak atmegyek 2nd accba lootolni,vagy ha a 2nd acc tolom akkor beallok vmi sarokba es boss fightokat a main acc.al tolom. Nemi nemu lehetoseg rejlik benne ha mar kezd unalmas lenni a game.
Hatrany 2 gepen kell futnia.
Megoldas kell vmi low power consumptions gep amin meg fut es oda csak be "joyinolsz".[ Szerkesztve ]
PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
wandor0930
aktív tag
válasz xeon forever #5969 üzenetére
Sarokba beállni bőven elég egy telefon is.
-
F34R
nagyúr
Ahhh az nem eleg.. nekem kb ha a mostani karaktereket felupgradelned a hozza illo fegyverekkel, constelattional fixalnam az elcseszett dolgokat elmenne rengeteg penz. De mivel ez egy vegelathatatlan feketelyuk, kellene az osszes kinai befekteto bankegyenlege.
Addig is maradjon az hogy reggelente kitorlom a csipam es megyek dolgozni.
-
Shiro
senior tag
VirtualBox-al tudsz egy gépen két oprendszert futtatni. Azokon meg elvileg két Genshin-t
Szerk.
Ja bocs olyvást tűnik nem olyan egyszerű, mint hittem[ Szerkesztve ]
-
nonsen5e
addikt
válasz body007 #5975 üzenetére
Amiért ring0 kernel hozzáférése is van az mhyprot.exe-nek is. Nem tud
kémkedniarról megbizonyosodni, hogy nem csalsz valamilyen módon, írod át a memóriacímtartományait, vagy botoló szoftvert futtatsz.
Külön fenntartok egy win10-es ssd-t a játéknak, amit akkor csatlakoztatok csak rá a gépre a többi helyett amikor játszom.xeon forever: Redditen van róla leírás, én pár hónapja próbáltam egyszer, nekem működött. GPU passthrough-val egész okés volt a performance is. Hogy most megy, azt nem tudom, máshogy oldottam meg a játékot (lásd 3 sorral feljebb).
[ Szerkesztve ]
D4: hunPH, nonsense#2596
-
válasz nonsen5e #5976 üzenetére
Hogy a csíterek ellen, ahaaam. Sose gondoltam volna
Nekem a vm azt jelenti, h a linux alatt is tudok használni win-es dolgokat (ha nagyon kell). Mondjuk ott is láttam már olyat, h kiírta vmi, h vm alatt inkább nem indulna el (teló fw / rom buheráló app), de pl. egy corel tök simán elfutkos.Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
F34R
nagyúr
válasz Sirandrish #5980 üzenetére
Semmit.. palyaelem, openworld ott van ahol a core lapis farmolod a hegyen... ha szetutod akkor mobok vannak benne vagy kis allatkak. itt szimplan csak jol nez ki.
-
Sirandrish
Topikgazda
Azt tudom hogy ingame hol vannak, csak reméltem hogy valami op cucc :D
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
F34R
nagyúr
válasz Sirandrish #5982 üzenetére
Jaa.. Nem termel napi 5000 coint sajnos.
-
-
F34R
nagyúr
Ez a hulye bujocska mekkora faszsag mar.
-
F34R
nagyúr
válasz Sirandrish #5989 üzenetére
Csak kettovel vagyok lemaradva xD
-
Sirandrish
Topikgazda
-
F34R
nagyúr
válasz Sirandrish #5991 üzenetére
olyan 8k koruli. en csak a minimumot rakom le a trust rank miatt. kb eppen eleg is nekem ennyi belole napi szinten.
-
Sirandrish
Topikgazda
Én maximum 5 percet szánok rá naponta, de abba benne van az is hogy beugrok 4-6 emberhez gyorsítani
-
F34R
nagyúr
válasz Sirandrish #5993 üzenetére
neha a toltesi ido is majdnem annyi
-
Sirandrish
Topikgazda
Nekem szerencsére az nincs több pár secnél, viszont pont a napokba gondolkodtam azon hogy PS4en ez is annyit tölt mint általában a Domainek meg ezek? Mert akkor az egy kínszenvedés lehet..
-
F34R
nagyúr
válasz Sirandrish #5995 üzenetére
Nemtudom. Nekem a PC-m egy lajhar. De sokan panaszkodnak a PS4-es verziora. PS5-n mar nincs ez a helyzet.
-
xeon forever
addikt
Szerintem undorito ez a mini game..
PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
F34R
nagyúr
válasz xeon forever #5997 üzenetére
Jah... eleg xar.
-
Sirandrish
Topikgazda
Szerintem is
-
Sordoran
addikt
Lehetne jó, de nem igazán az. Lényegében aki talál egy nagyon jó búvóhelyet, az rebel-ként odaszalad és végig afk-olja. Viszont ha hunter vagy és nem vagy tisztában ezekkel a helyekkel, akkor egész idő alatt frusztráltan szaladgálsz körbe-körbe. Cserébe elég ha egy rebel-t fogsz máris kapsz annyi pontot amivel megérte.
Legrosszabb ha rebel-ként rögtön elején elkapnak. Ha nem nyer a csapat szinte semmi pontért gürcöltél percekig.
Volt ilyen meccsem már kettő, ahol rögtön elején elkapott, bemákolta hogy ott kezdte a kutatást: kaptam 65 pontot.
Viszont hunter-ként csak egy rebel-t kaptam el, aztán végig szaladgáltam a semmiért, mégis végül 185 pont járt. (felvettem a favor-t, ami felfedte búvóhelyüket, de mire odaértem és felmásztam ház tetejére lejárt, és már nem lettek meg)Ez megint egy alibi event, kigyűjtöm a pontokat a primogem-ért és egyéb jutalmakért, de ahogy megvannak már el is felejtem, soha többet. És ezzel szerintem a játékosok 99%-a így van.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs