Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
Topikgazda
-
F34R
nagyúr
válasz Sirandrish #6101 üzenetére
Keqing. De mindig megbanast erzek.. Eula kellett volna, multkor jol elbasztam a Pity-t Zhonglinal. Ugyunezt ereztem Xiao-nal es Hu Taonal is... Sima Welkinnel elotte elment 7k primo. most meg par ezer meg melle. Sajnos ott van a kis ordog, " Gyerunk huzzal meg ra meglesz az.." .
#6102 xeon forever
Dehogy, Cuki meg minden de valoszinuleg agyverzest kaptam volna.. Igy is keresztbe volt az ujjam.#6103 xeon forever
Minden karakter IS kellene, mar annyira addikt vagyok hogy lassan elvonora kell jarjak. Meg jo hogy nem mely a wallet, mert rengeteg penzt elszortam volna ra.#6104 Roland861010
Tudom, es kicsit buntudatom is van. Sima welkinnel max minden otodik megtetszo karakter lenne meg. Es az is atkozott C0. Miert van ekkora szakadek koztuk?[ Szerkesztve ]
-
xeon forever
addikt
Aki ismeri es tudja mit tett a jatekba ...
Most odabsztt a mihoyonak...
Video tectone:
https://youtu.be/OE0WnMBnXYUPS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
xeon forever
addikt
HubTao szerintem nehezen jatszhato karakter, zabalja a hp-t...
Barbara a tuti healer nekem melle, most fogom feltornazni 80+ es energy recharge kb 150% felett kel h legyen barbinak...
En a multkori 50 dodos csomagomnal kaptam meg qiqit...vettem is utana egy talca sört...PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
F34R
nagyúr
válasz xeon forever #6107 üzenetére
En nem iszok alkoholt. Szoval fckd.
-
F34R
nagyúr
Nah meg a masik dolog, Eula majd kap buffot.. minek? Nem is ertem, tenyleg igaza volt jonnyjoker01-nek a powercreep irasaval kapcsolatban. Es Azdaha is bejott, az Endgame Boss-t meddig fogom utni ha a brumit 8 percig? Frustrating, very frustrating.
-
xeon forever
addikt
Egyébként meg kicsit meglepődtem, hogy ennyit Genshinezek, tényleg függőséget okoz.
Nembaj, hazajön a Story Rich The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel IV hétvégén...
Szóval itt az idő, hogy befejezzem a 3. részt...[ Szerkesztve ]
PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
F34R
nagyúr
válasz Sirandrish #6112 üzenetére
Evvan.. most mehetek tobb hetig artifactokert, mert total mast farmoltam (physical). Tetszik Keq, de nekem meg nem OP. foleg a 4 legutolso karakter mellett.
-
Sordoran
addikt
Eddig fel se tűnt, de a mihoyo nagyon jól áll a re-run bannerekkel. Ha igazak a pletykák, és 1.6-ban visszatér Klee, utána már csak Albedo, Ganyu, Xiao és Hu Tao van hátra (ezután Eula lenne, de hát ő nagyon friss még). Ők még mind visszatérhetnek idén így (bár még lehet a mihoyo se döntötte el így legyen-e ). Kinek melyik korábbi karakterért vérzik a szíve, és várja a visszatértét?
Nekem mint karakter Klee tetszik, de még egy pyro nem kell, és a harcstílusa se tűnik olyan élvezetesnek hosszú távon.
Ellenben Ganyu hiányzik, jelen állás szerint ő rá pörgetnék szívesen.
Xiao csak mert megvan a fegyvere lenne érdekes, de amúgy nem mozgat nagyon, Albedo pedig szót se érdemel tőlem.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
-
csuzda
aktív tag
válasz Sordoran #6114 üzenetére
Venti Tüzes DPS-em nincs sajnos, Diluc jónak tűnik a kiskarim tapasztalatai alapján. Klee nem tetszik, Albedo undorító, Ganyu megvan, Xiao ellenszenves, Hu Tao tetszik. Zhongli megvan, Childe nem kell. Eula tetszeni tetszik, de két DPS-em Razor és Ganyu, nekik a "gyerekük" meg nem kell
Yanfei nagyon kellett volna, de a garantált 5* -os karakteremet egy C1 Zhonglira nem akartam ellőni. Úgyhogy amíg nem érkezik egy általam preferált karakter addig marad a gyűjtögetés
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Sordoran #6114 üzenetére
Egyik se kell...akit akartam, megszereztem. Várom az új Anemo karaktert
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
Tegnap meglett a Trust rank 8 is, szóval ezzel is sikerült végezni
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
F34R
nagyúr
Egyebkent vartam az Eula storyban a Abyss Lector harcot... nah majd talan ujabb Act-ban. Lehet majd akkor jon a Glacier and Snowfield artifact is..Jo lenne igy meg minimalisan is Inazumahoz csatolni.
#6117 Shiro..
Nem tudom, lehetne meg kellene tanuli kontrolalni az erzeseimet. Eleg upset voltam reggel hozza. bent volt 12k primo. Pedig el kellene engednem mert egyre roszabb lesz csak.
-
Sordoran
addikt
Urzu_7: És kell is Eula, ezért kell még 15k primo? Ami amúgy csak maximum 14.400, szóval spóroltam neked 600 primot.
csuzda: Diluc itt nem játszik, az bármikor bejöhet. Venti sajna nem várható ismét így, bár szerintem vissza fogják hozni a standard bannerhez hasonló ömlesztett formában a korábbi karaktereket Inazuma érkezése után. (tehát ezek a kiemelt karakterek kapnak egy közös gyűjtő bannert, kiváltva a mostani standardot, talán, szerintem)
Sirandrish: Tudjuk, neked minden bejön. Irigykedünk is rád.
F34R: Ganyu, Eula és pár hónap múlva jön Ayaka is. Ezek mind dps-ek, szóval bármelyikkel jól járnál, esély mindegyikre van. Eula aktuális, Ganyu talán még idén jön ismét, és Ayaka is ugye. Csak győzd kivárni.
[ Szerkesztve ]
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Shiro
senior tag
válasz Sirandrish #6119 üzenetére
Az új layout kellemes meglepetése hogy amit eddig legyártottál még egyszer megkapod, ergo duplázódik a termelésed. Szóval lepotyogtattam amit tudtam.
Csak hát, ömm... lehet a hiba az én készülékemben van, de házon belül nálam egy kissé bugos a dolog.
Házon belül hajlamos engedni, hogy végtelen számút rakjak le bizonyos bútorokból ami után nem lehet menteni, és kénytelen vagyok hard quit-el kilépni. -
Urzu_7
aktív tag
válasz Sordoran #6122 üzenetére
Hogy őszinte legyek a karakterek többsége hidegen hagy, csak a seiyuuk érdekelnek. Most sem Eula kell hanem inkább Satou Rina amúgy sem tudnám a lánykát használni mert nincs fegyverem.
Még kell Toyosaki Aki, meg egy Ono Daisuke a játékba és tényleg megfontolom a zöldhasúak használatát.giran~
-
Sordoran
addikt
Na most szégyellem magam, bár ismerős volt a hangja Eula-nak, de nem tudtam hova rakni. Sőt, elsőre nem is tetszett annyira a japán hangja (karakter idegennek tűnt), végül megkedveltem story quest alatt. Na de az, hogy nem jöttem rá, hogy ő adta a hangját Makoto Niijima-nak (Persona 5) és Mikoto Misaka-nak (A Certain Magical Index) is többek között (és még jó pár ismerős név van wiki-n mellette), ez szégyen.
Hu Tao-nál egyértelmű volt, ott sokat nyomott a latba Rie Takahashi.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
slimG
tag
Én erősen őrlődők, mert ahogy egy másik gacha játék videósa mondta: the new sh1t is always better than the old sh1t. Csak Klee és Albedo nincs meg a rerun előtt álló karakterek közül, többiek pipa (C0 persze, nem én vagyok az otp). Szóval Baal és Ayaka most a két target, legalább addig vissza tudom húzni 25k fölé a morzsákat. Wish counterem most frissítettem kíváncsiságból: Mona 36ra jött, Eula 80ra. Össz primo költésem eddig 89.920. Fegyver bannert nem pörgettem persze, pedig egy Homa vagy most az új Broken Wallet nagyon piszkálja a tenyeremet.
e-mailre nem válaszolok, PMben írj mindenképp
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Sordoran #6122 üzenetére
Nem én kaptam meg mindent 10 forgatásból, mint egyesek
Egyszerüen, csak nem kellett sokmindenEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sordoran
addikt
válasz Sirandrish #6128 üzenetére
Jajj, csak mert mind a három banneren pity közelében voltam, persze hogy kiestek. Hu Tao kiesése 50% volt, a fegyveré 37,5%, ezek nem apró számok. Jean csak extra volt, viszont inkább Qiqi kellett akkor, vagy Keqing.
Apropó Keqing, ez az új event erre tök jó, hogy kipróbáljam élesben, és nagyon tetszik. Remélem kidobja standard hamar, mert szívesen tolnám vele is.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sordoran
addikt
Szerintem igen. A régi standard karakterek azért már unalmasak lesznek, és a korábbi karaktereket se fogják szerintem veszni hagyni. Hogy milyen megoldást választanak jó kérdés.
A bilibe lóg a kezünk ötlet az lenne, ha a korábbi standard karakterek megvehetőek lennének shop-ból, és helyükre bekerülnének a korábbi event karakterek.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sirandrish
Topikgazda
Mivel ha maxos karit akarsz akkor 7 darab kell belőlük, igy nyugodtan lefelezhetnek a pityt, meg akkor sem lenne f2p játékosként maxos karaktere senkinek, cirka 1 év alatt, szóval nem lenne akkora boost, de mégis egyszerűbb lenne az élet.
-
F34R
nagyúr
válasz Sirandrish #6136 üzenetére
Meg nem lennek allandoan pszichopata. De mar azzal is beernem ha a nem BROKEN 5*, ugy mond standard karakterek nagyobb esellyel jonnenek. Diluc, Mona, Kequing, stb..azt dijaznam... kovetkezo surveybe bele is irom.
-
-
xeon forever
addikt
Igy reggelire...
https://youtu.be/TzGOnDTjCAgPS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
Sordoran
addikt
válasz xeon forever #6140 üzenetére
Gratula! Most akkor nekiállhatsz kiépíteni őt, és mellé egy csapatot, Xinqui már van szóval maradt kettő hely.
Én pedig ma rápörgettem Honkai Impact 3rd-ben a Raiden Mei battlesuit-ra, és 20-ra esett is nulláról. (itt 100-ra esett volna fix-en) Már csak újra fel kéne venni a játék fonalát, lvl22-nél hagytam félbe még jóval Genshin előtt. Elvileg róla mintázzák majd az electro archon-t, szóval ízlelgetem.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sordoran
addikt
válasz xeon forever #6142 üzenetére
Xinqui nem is kell mellé, inkább Fischl, Diona és Bennett az ideális csapat. Persze rugalmasan kezelhető a dolog, attól függően kikkel szeretsz játszani és milyen szinten vannak.
Valami electro a super conduct miatt, egy heal/shield karakter és egy cyro a resonance miatt.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
törölt tag
válasz Sordoran #6141 üzenetére
Sordoran
Egyik kedvenc (és elég effektív) battlesuit-om. Emlékszem, mikor először jött be a banner-je, elég nehezen adta meg magát.
Mondjuk a játék már eléggé kifulladósban van nálam és nem valószínű, hogy azt a házon belüli crossover-t megvárom. Na meg ha a közelgő Punishing: Gray Raven beüt, nem kizárt, hogy le is váltom rá.
xeon forever
Diona helyett Rosaria is megfér Eula mellett, ha Beni is a csapatban van. Ha Rozinak meg van nyomva a Crit Rate-je, amiből aztán ha minimálisan is, de profitál Eula. De a lényeg, mint ahogy Sordoran is említette, legyen mellette mégegy Cryo karakter a Cryo Resonance miatt.. -
xeon forever
addikt
válasz Sordoran #6143 üzenetére
Xinqui nálam már igen magas szinten van c6+talentjei is LVL8-on vannak.
Szóval valószínű még berakom még mellé Hu Taot aprítani amíg várok a Q-ra, meg Barbit healelni a Team 1 nek.
Team 2 meg lehet amit mondtál viszont ott még bőven upgradelni kell.PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
F34R
nagyúr
válasz Sordoran #6141 üzenetére
Csak ne alakuljon at sarkannya. #6144 TheSaucyOne
Az Honkaion belul lesz nem? Elkezdtem a jatekot par honapja de par nap alatt le is tettem, annyira nem jott be ez az anime arcade fighting.
#6145 xeonforever
Electro Buff miatt. Es olyan kellene aki folyamatosan adja... pl Beido electro shieldje, vagy Fischl Oz. Nem a szokvanyos Cyro, szoval a nagy Melt sebzest felejtsd el. Physical aprit. Amugy jo lett volna latni milyen lvl szinten vannak. -
F34R
nagyúr
válasz xeon forever #6147 üzenetére
Nem art domaint is tolnod. En kb 2 hetig jartam a phyisical cuccert es nem mondanam hogy el vagyok ragadtattva. legalabb Zhonglinak esett ki jo.
-
törölt tag
Május 24.-i fejlesztői bejegyzés
* A Pot-ban több tárgyat lehet majd lerakni, annak függvényében, hogy milyen eszközről játszotok (pl. egy gyengébb mobilon ez korlátozott lesz, további részletek később) (1.6)
* Tubby-al való interakció során, a menüpontok közti váltás optimalizálva lesz (1.6)
* Burkolt/kövezett útfelületek és lebegő kövek megjelenése, utóbbira tárgyakat is lehet rakni (később várhatóak részletek)
* A főépület emeleti szobái berendezhetőek lesz (1.6)
* A megszerzett karakterek beköltöztethetőek lesznek (később várhatóak részletek)* Kraftolási lehetőség Coop módban (1.6)
* Coop játékos jelzése a térképen (1.6) -
Sordoran
addikt
válasz #44330240 #6149 üzenetére
Ezekre kíváncsi leszek. A milyen eszközön játszol dolog kissé furán hangzik, hiszen van aki mobil/PC váltogat. Na meg mobil és mobil valamint pc és pc között is óriási különbségek lehetnek, és van aki több mobilt vagy pc-t használ. (főleg utóbbi lehet, van otthon játszós gamer pc és utazós munka laptop) Ilyen esetben, ha legerősebb gépen tele pakolod a pot-ot, mi lesz ha belépsz egy gyenge mobilról? Na meg a gyenge vassal rendelkező látogatók mit látnak majd?
A Tubby-val való interakció remélem arra megy, hogy nem kell folyton újra szóba elegyedni vele, hanem craft képernyőről vissza mehetsz a bolthoz, majd begyűjtheted a coin-okat.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest