- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakablak93
őstag
Nah, úgy döntöttem felhúzom YaeMikot és a dendro Traverelt.
Meglátjuk lesz-e belőlük valami használható.... -
Urzu_7
aktív tag
Esetleg Kazuhán Viridescent artifact szett van? Mert akkor az még leveszi 40% védelmet (jelen esetben tűz ellenit gondolom benett csapása miatt).
Mint itt a nyuszis robbanásnál -
Mike
veterán
ti úgyis képben vagytok a játék matematikája terén
ma, van az könyves domain, ahol két robot az ellenfél, le volt téve Bennett pecsétje, Kazuha forgószele, hogy ütött Bennett először 73 ezret, közvetlenül rá 57 ezret sima r2-vel (tűz). soha nem ütött még ennyit (vagy csak nem vettem észre), és nem is tudtam reprodukálni. Kazuha c2 Bennett c5, mindkettő talent 10-es
lehet hogy Bennettnek is inkább em kellene? most olyan 200 körüli a em-je, erre ugrik rá még 200 Kazuha ultija miatt. -
jonnyjoker01
veterán
válasz
xeon forever #14690 üzenetére
Én is widsith-et használom, de ja pont az a baj vele hogy totál RNG. Ganyu melt mellé kéne az a konzisztens EM buff, mert az ATK% és az Elemental% nem csinál semmit ebben a csapatban. Lehet valami kraftolhatót odaadok neki inkább, valahogy jó lenne összerakni azt az 1000 EM-et. Gilded szettem sincs még
-
Shiro
senior tag
40 Wish = C2 Layla
Még talán egy 10-est majd meg kockáztatok a C3-hoz. -
Sirandrish
legenda
50 wish = 2 Thoma, 1 Boxos, 1 Kayla...
Szerintem ezt a bannert pihentetem -
xeon forever
addikt
válasz
jonnyjoker01 #14687 üzenetére
Lejjebb írtam már, hogy pl R5 Widsithel+480 Em is kapható random, szerintem ha full EM kiépítéssel vannak artifactok, akkor egyik legjobb fegyver neki.
-
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #14687 üzenetére
Alap 573EM
R1 Fruit of Fulfillment 5x24EM (+120EM)
Gilded Dreams passzav. Az eltérő elemű csapattagok után 50 EM (a két electro miatt ez 100EM)
Deendro Rezonancia +50EM Quicken +30 EM, Aggravate/Soread +20EM (összesen 100EM)
Dendro Traveller Burst +60EM annak aki benne áll.
R2 Shapwood Balde a Travellernél +75 EM annak aki felszedi a magot.
Shinpobu Instructor +120 EMNahida Burst az aktív karakternek odaadja a csapat legtöbb EM-el rendelkező karatker EM-jének 25%-át. (Max 250-et)
------------------------------
#14688 emiki6
2/3-ad Zhoingli pajzs és 1/2-ed vagy 2/3-ad Shenhe egyben. -
emiki6
veterán
Mohoyo általános balancing természetéből kiindulva:
Shenhe egy buffer. C6 rosáriával kompetitív, aki buffer és támadó egység.
Layla rosáriánál többet véd, dionánál kevesebbet.
Layla ezért rosaránál szükségszerűen kevesebbet kell sebezen és buffoljon.
Shenhe csak C6 rosariával, c6 rosaria, szükségszerűen csak C6 Laylával hasonlítható össze.
Minden bizonnyal C6-on is kevesebbet buffol, mit c6 ros vagy c0 shen, de többet véd.Viszont ha bukod a pajzsot, akkor oda az energy generation, a sebzés és a buff.
Legalábbis én így értelmezem.
-
Shiro
senior tag
válasz
emiki6 #14675 üzenetére
Jó oké a broken az talán egy kicsit túlzás.
.
1. és 2. Zhonglival a Hamayumi csak kicsivel jobb, mint a Prototype.
3. Layla esetén már kedvezőbb.
4. Layla miatt bejön a Rryo Rezonancia, így a CrtitRate Crirclet akár CritDMG-re cserélhető.
5 Sharpshooter Oasth is elég jó, ha jól célzol.
.
Ningguang Normal Támadás
1 = van buff
0 = nincs buff
.
Ui.
(Bár ha begondolok Melt Ganyu esetében meg van a veszélye, hogy Layla lövései leszedik a Pyro aurát az ellenfélről.)
.
Bár tény, hogy C4 kellene belőle, nekem meg ha szerencsés vagyok össze jön a C0
Ez is egy olyan hosszútávú projekt lesz, mint a Sara C6.
.
----------------------------------------------------------------
#14681 F34R
Layla C0 semmit nem buffol, ahhoz legalább C4 kell. (Annak lehetőségeit lásd fentebb)
.
----------------------------------------------------------------
#14682 fpatrik17
.
Qicken Csapatom:
Nagida - Traveller - Shinobu - Random Electro
.
Buildeket lásd:
https://enka.network/u/706815785
.
Nahida Main DPS EM harc közben:
.
Sub DPS-ként kb 900~950 EM el rendelkezik.
. -
fpatrik17
senior tag
Köszi a tippeket!
Eshetek neki a dendro domainnek... Dendro MC-t eddig EoSF settel használtam -
emiki6
veterán
válasz
fpatrik17 #14682 üzenetére
4p deepwood, ha máson nincs. EM ha jól emlékszem legyen 800 körül, jó ha több. Sok esetben a fav codex a legjobb, mert generál a csapatnak energiát.
Csapat és szerepfüggő, hogy melyik build a legoptimálisabb, de ha nem ő a fő dmg dealer, akkor kvázi mindegy, nem kell túlbonyolítani. -
fpatrik17
senior tag
Meggyőztetek! Kell az összes archon, beváltottam 20 wish-re 100 Starglittert és pottyant is Nahida
Mutatnátok screeneket ki hogyan buildelte? Köszi!
-
F34R
nagyúr
Layla Ganyunak jo buff C0-n? vagy felesleges osszehasonlitani Shenhevel?
-
emiki6
veterán
Nem, vagy legalábbis nincs róla infó. (Spekulálni meg nem érdemes.)
Mikor kezdtem, azt olvastam, hogy nem érdemes karaktert venni a shopból (esetleg az alap 3-at), de a tapasztalatom az, hogy minél régebben kezdi az ember a játékot, annál jobban megéri venni és nem várni egy bannerre, ahol pont kell a 5* is.
-
emiki6
veterán
Kizárt, hogy új 4* broken legyen.
Ja meg próbálj már meg C6-ot összeszedni belőle...
Minél több a 4*, annál ritkábban fog futni és minél több 5*-od van már meg, annál több bannert fogsz skipelni.
Mindenesetre én nyugodt szívvel elengedem, mert nem tűnik forradalminak, annyira nem is fogott meg a karakter és van zhonglim.
fpatrik: a shop 6 havonta ismétlődik.
01. Razor | Amber / Royal
02. Bennett | Lisa / Blackcliff
03. Kaeya | Barbara / Royal
04. Fischl | Xiangling / Blackcliff
05. Noelle | Beidou / Royal
06. Xingqiu | Ningguang / Blackcliff
Tehát kaja/barbra a következő és elég ha 34-et elraksz. -
fpatrik17
senior tag
Bevallom férfiasan, elgyengültem picit, hogy veszek kis primot mert nagyon szerettem volna Nahidát és 100%-on vagyok 50 wish-el.
Na de! Eldobtam a hajam mikor kiszámoltam, hogy 20 ezer Ft-ot kéne áldoznom a projektre a szutykos 40 wishért.Nem is tudtam, hogy ilyen gusztustalan drága a primo, ha venni akarja az ember fia. Rendes kiakadtam.
Marad DendroMC
-
Shiro
senior tag
válasz
emiki6 #14667 üzenetére
C4 Layla. 40K HP = 2000 FlatDMG
A buff a találatot követő 0,03 másodpercen belül megszűnik.
Ninguang NA esetében ez nem probléma, mert a két lövés egyszerre találja el a célpontot (2x 2000 FlatDMG)A korábbiakhoz képest úgy néz ki, hogy lassabban lő a pajzs.
Ez abból a szempontból jó, hogy bizonyos karaktereknél megadja többszörös találat esélyét
.
Ningguang:
NA: Két buffolt és két buffolatlan támadás váltja egymást. (buffolt támadásonként 2x 2000 FlatDMG)
Charged: 4x 2000 FlatDMG.
C6: Burst+Charged 8x2000 FlatDMG.
.
Ayaka:
Normal+Charged: 4x 2000 FlatDMG
.
Ganyu
Dupla Charged: 2x 2000 FlatDMG
.
Thignari:
Dupla Charged: 5x 2000 FlatDMG
.
Yoimiya:
Dupla Charged: 4x 2000 FlatDMG.
.
Ugyanakkor ezek még nincsenek kőbe vésve, és fontos a megfelelő időzítés, különben csak egyszer adja meg a bónuszt. -
Shiro
senior tag
válasz
emiki6 #14667 üzenetére
C0 F2P Zhongli 45K HP lvl10 talent + milelith.
kb "30K"+ Shield minden ellen.
Duration 20s, CD 12s
.
Layla 40K HP lvl10 talent + milelith
C0: "15K"+ Shield. (38K+ vs Cryo)
C1: "18K"+ Shield. (41K+ vs Cryo)
C3: "22K"+ Shield. (50K+ vs Cryo)
Duration 12s CD, 12s
C4: +2000 FlatDMG kb 1,5-2 másodpercenként Normal vagy Charged támadáshoz.
.
Nincs kedvem matekozni, de sacc/kb:
Hu Tao + C4 Layla ~ Hu Tao + Xingqiu -
emiki6
veterán
Lényeg:
- Ha oda a shield, akkor oda az energiatermelés és borul minden.
- C1-et, C3-at erősen igényli.
- Ne legyenek nagy elvárások. -
Shiro
senior tag
válasz
emiki6 #14664 üzenetére
Az anemo volt a lényeg, hogy a vákuummal összerántsa iket.
https://youtu.be/nBGnVnP9adEMondjuk ide nem Bongo kell, de amúgy igen elég erősnek számit, ha azt vesszük egy skill pontal fel healeli a csapatot.
Nagyon adnám, ha lenne belőle multi.
-
emiki6
veterán
A gombás event 5. monolith védőse nektek ment 2000-re? Ha igen hogyan?
Oda már tényleg kell a meta, nem úgy mint a többihez, azok elsőre sikerültek.Amúgy tényleg elég fun, ez egy olyan combat event, amiben még én is szívesen vettem részt.
-
Shiro
senior tag
válasz
fpatrik17 #14656 üzenetére
Majd csak holnap lesz lehetőségem/energiám, de ha a leírtak alapján jól értelmezem, akkor részemről.
A oldal: Kokomi - Nahida - Fuschl - Beidou. (Fézer-HyperBloom.)
B oldal: Yoimiya - Yun Jin - Xingqiu/Yelan - Zhongli (Pyro Nachinegun)
Még van lehetőség beszerezni Yoimiyát.Bár lehet a 3. szint az cserecsapatos lesz.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
fpatrik17 #14657 üzenetére
Az én esetem:
Szerk. kíváncsiságból visszakerestem régi kommentjeimre hátha találok infót a régi húzásokról, találtam is egy paimon moe screenshotot
Játék első éve (Raidenig): 8 karaktert húztam, ebből:
-12 50/50 win
- 1 off-pity karakter (összesen kb 600 db húzás, amúgy ez egy ugyanazon karakter volt, Ganyu esett off pity40-50.30. húzásra Albedo után. Kár hogy véletlenül felülírtam a paimon.moe mentést)Játék második éve (Nahidáig): 13 karaktert húztam, ebből:
- 6 50/50 win
- 4 off-pity karakter (összesen 792 db húzás)Majd egyszer neked is megfordul a szerencséd
-
fpatrik17
senior tag
Pfúú! Na kínkeservesen, de meg lett a 36* egy csapattal végigmenve. Ezt még párszor rerunolni fogom, nagyon élveztem, hogy végre volt kihívás.
Sajnos nincs se Hyperbloom-ra se Freeze-re érdemleges csapatom még kiépítve, így elég nagy fejtörést okozott mivel is üssem meg ezt az Abysst maxosra. Érdekesség képpen leírom, hátha valaki hasonló cipőben jár.
Csapat amivel sikerült:
1. Raiden-Fischl-DendroMC-Kazuha
2. Childe-Xiangling-Sucrose-BennettPróbáltam variálni több csapattal is, de csak ezzel sikerült eddig maxolni, mert ugye több probléba is van -->
Floor 12-1-1: Csurig van farkasokkal, ami ugye corrosiont okoz és szippantja a health-et, mint állat.
Alkalmazott taktika: iframe és dash timing, hogy minél kevesebb corrosiont kapjak + szokásos rotation-nel gyors pucolás amennyire csak lehet. Szerencsére az electrot nem bírják.
Floor 12-1-2: Villanymanifesztáció. Gyűlőlöm-utálom pfejjj (szerintem mindenki)
Alkalmazott taktika: ütni még meg nem murdel ez a szutyvadék, csak ne csússz ki a 7 percből.
Floor 12-2-1: 2*4 Shadowy Musk + Black Serpent Knight; ide ugye shieldert nem nagyon kell hozni, mert akkor buffolják magukat...
Alkalmazott taktika: KAZUHAAAAAA. Grouping nélkül ezt nem tudom hogy lehet időre befejezni, mert össze vissza keringenek harc közben... Mivel nincs healer a csapatban és előző körben fogyott a HP bőven, így itt is sok-sok iframe+Raiden Charged hitek Burst alatt, hogy menjen a stagger.
Floor 12-2-2: 2 Fagyos lawachurl + 2 Electro Lawachurl. Itt meg pont a shielder jönne jól, mert simán lecsapnak 1 ütéssel.
Alkalmazott taktika: temérdek iframe -> burst+dash timing + szokásos rotation. Párszor újra kellett kezdeni, mert akkorát csapnak, hogy jajj. Itt haltam meg legtöbbször.
Floor 12-3-1: Repülő Drake 2,5milla HP-val.
Alkalmazott taktika: Kell 1 ijász. Amint földre esik Fischl nyilaitól, csak DPS teszt az egész.Utolsó chamber meg lekvár, nem kell magyarázat.
Utólag belegondolva, lehet egyszerűbb lett volna, ha 1. csapatba Sucrose-t teszem Prototype Amberrel, hogy több legyen a heal és a 2. csapatba Sucrose helyére betehettem volna Zhonglit. Ezt majd kirpróbálom még.
-
Mike
veterán
válasz
jonnyjoker01 #14649 üzenetére
ki csinálja ezt?
-
fpatrik17
senior tag
válasz
emiki6 #14650 üzenetére
Nekem meg neki kellene állni a karakter questeknek.
Amit lehetett mind kinyitottam és csurig a quest tabom, de mindig lusta vagyok őket végig is vinni... Archon quest-eknél sokszor előfordul, hogy megakadok, mert egy aktuális résztvevő karakter valamelyik másik story questbe ragadt be. Ilyenkor az adott questlinet elviszem addig, hogy az adott kari kikerüljön és vihessem tovább a fő szálat.
Nyílván a főbossok miatt muszáj volt párat megcsinálni, hogy kioldjam őket, de úgynézem a fő quest szálak se akarnak újabban tovább engedni.
Erőt kell venni magamon...
-
emiki6
veterán
válasz
jonnyjoker01 #14646 üzenetére
Ja, ez gondolom Patriknak akart menni Laylára. Egyetértek vele én is, tényleg elég meh, meg zavaró/eröltetett az EN VA. (Az arc/szem design se tetszik, ez mondjuk Dehya-ra is igaz. Ganyu legalább cukiarcú
)
Questekben elég sok karakter meh/cringe. Eula vengance-e, Lisa cutie-ja, xiangling megszállottsága, hutao marketingmódszerei, ganyu érzékenysége. Nem is igazán szeretem a story questeket emiatt.
Fischl mondjuk úgy ahogy van cringe, mégis jó unit.
-
Mike
veterán
válasz
jonnyjoker01 #14646 üzenetére
milyen nyoszorges?
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
emiki6 #14642 üzenetére
Én úgy voltam hogy ellövök egy pár 10-est hátha kiesik csak hogy legyen meg, de elérték nálam hogy majd inkább várjak hogy standardból kiessen... Én az egész karaktert nem bírom, ez a nyámnyila nyöszörgés lehet bejön pár embernek, de tőlem nagyon messze áll. Ganyuval is így voltam, a questjében végig nyeszlett volt, de hála az égnek a gameplay voice lineok nem olyan bénák.
-
emiki6
veterán
Az Abyss/Void realm és az Abyss order két külön dolog. Az abyss, human és light realm voltak a hugi előtt is. Az abyss realmból jön a mételyező "sötét elem", amit tudásvágyuk során Deshret, majd később khaenriah nagymennyiségben a human real-re szabadított.
Hugiról és az Abyss orderről még nincs elég infó.
-
fpatrik17
senior tag
Ez a Fungi harcoltatós event az eddigi kedvencem mind közül. Nagyon élveztem!
Viszont Layla gyorsan kikerült a kívánt karakterek közül. Annyira idegesítő az angol szinkronja, hogy én ezt nem bírnám elviselni. Paimonnál is sokkal idegesítőbb...
-
emiki6
veterán
Közben amúgy kiderült, hogy a legtöbb sötét cucc abyss fertőzés, ami az abyss realm-ből származik, tehát a "sötét elem" az abyss. Az abyssfertőzés ott van a világban, de különböző módokon kordábantartják.
Az abysst traveler tudja hatástalanítani (dvalin vére, dragonspine karad). Travelernek volt "divine" látomása, ami abyss fertőzött rukkha emlék, mégsem őrült bele, mint a vilage keeperek. Valszeg divine knowledge kapszulákat is tudna fogyasztani őrület nélkül (noha lehet beájulna, stb).
Az abyss kordábantartására celestia sky frost nail-eket (sfn) használt, ha már nagy volt a baj, (aminek töredékei a lumenstone-ok). Makoto a sac sakurát.
A sfn-nek vannak mellékhatásai, pl káros az emberekre vagy dragonspine befagyása is abból jön asszem.
Az Alazar irminsul abyss fertőzöttségén alapul, míg kanria átka valszeg közvetlen abyss érintkezés hatása, mivel kanria egy abyss "outbreak"-et okozott 500 éve, ami az egész világot felemészthette volna.A yaksák karmikus adóssága is lehet abyss, mert a lemészárolt szörnyek abyssfertőzöttek lehettek és őrületet tud okozni.
Továbbra se gondolom, hogy az electro színeinek van jelentése.
jonnyjoker01: alapvetően igen, de ha félremegy, akkor ugrik 50-100k sebzés. Tudom, skill issue, főleg pc-n...
-
emiki6
veterán
válasz
jonnyjoker01 #14634 üzenetére
Távolról viszont a Crescent még szarabb (onnan headshotot adni...), oda már Hamayumi kell vagy bármi más. Simulacra is veszít az értékéből, ha nem tévedek, míg az amosz nyer.
vakablak: Nahida, ganyu, zsongli, bennett.
Bár én szerintem inkább csinálok egy ganyu freeze-t ganyuból, minthogy a melttel szopjak, bőven nincs meg hozzá a skillem, hogy ne legyen szenvedés használni OW és könnyebb domaineken kívül.
Meg van már egy R5 crescentem. Mondjuk morgánához nincs Ventim, Kazuhával meg copium.fpatrik17: EM Raiden/Kuki, DMC/Nahida, valami hidro aplikátor meg mégvalaki negyediknek.
-
vakablak93
őstag
válasz
jonnyjoker01 #14634 üzenetére
Tyű a fene, most már komolyan ne mtudom micsináljak, egyrészről nem tudom kinek a helyére tenném a Ganyu teamben, másrészről félek hogy ennek ellenére valszeg' is megbánom ha nem pörgetem ki
Ördögi dilemma.
-
Wayne
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #14632 üzenetére
Köszi a megerősítéseket, szerintem sem éri meg, túl sok érdekes karakter jön ki a közeljövőben.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
vakablak93 #14614 üzenetére
Mivel 2,5 másodpercenként az E-je fel tudja éleszteni a tüzet az enemyken ezért igen. Külön plusz pont, hogy nem kell folymatosan közel lenni az hozzájuk, ami az eddigi összes Ganyu melt csapatban egy hátrány volt.
-
-
F34R
nagyúr
válasz
vakablak93 #14629 üzenetére
Semmire..
-
F34R
nagyúr
válasz
vakablak93 #14627 üzenetére
dendroval a harom cuccat aktivalod.. majd adsz egy electrot neki.... easy
-
vakablak93
őstag
Izé a dendro kockával mi a jó fenét is kell csinálni a végén miután leszedem az életét minimumra és szétugrik három felé?
Egyébként Xeon Forever, kössz a tippet. Eddig pofátlanul jól megy a két elektrobanya együtt. Csak azt nem tudom most ki a fene a dps és melyik a 3 subdps a teamben
Úgy tűnik mégsem untam meg ezt a duót -
F34R
nagyúr
-
fpatrik17
senior tag
Ti milyen csapattal nyomjátok a mostani Abyss-t? Please help
-
emiki6
veterán
Rengeteg Burgeon (hydro, cryo, electro, geo és anemo verziók) csapat opció van, mint kiderült. Még Noelle is befogható.
Does Nahida Make Burgeon Good?? - zajef77
Kommentben említettek egy szokatlan csapatot is:
"There's another interaction with fridge that is Shatterbloom that is only really viable with Candance. She enable any melee character that have blunt attacks (like herself with N2 and E) to both shatter and bloom at the same time. My current team is Candance, Nahida, Rosaria, Kazuha. Thanks to Kazuha CC, the range of cryo doesn't matter and he also can proc Shatter himself without it being an hindrance due to high EM build and the idea of the team."+ Diluc-ot is hasznosítják az emberek:
"Burgeon has been a breath of fresh air for Diluc! Building him full EM and using him as an on-fielder with Nahida, Zhongli and XQ is a very fun team." -
emiki6
veterán
válasz
xeon forever #14621 üzenetére
Oh.
-
Shiro
senior tag
Nilou megvan? Ha igen mennyit sebez a bloom?
Ha 10-15K felett akkor az már elég az Abysshoz.Ha nincs meg Nilou akkor próbálj ki egy burgeon csapatot.
1. Nahida
2. Kokomi vagy Barbara
3. Xianling, Xinnyan, vagy Thoma full EM-re építve
4. Teaveller, Collei, vagy egy a fentiek közül.Lényeg, ha a 10-15K megvan robbanásonként, akkor a magok létrehozásának sebességét próbáld növelni.
Egy ellenfelet másodpercenként 4 bloom reakció sebezhet meg.
Ha a ezt összehozod a fenti sebzéssel, akkor már szinte nyert ügyed van. -
emiki6
veterán
Attól függ...
Itt van zajef elemzése róla: [link] Lényeg: pure dmg, gameplayen nem változtat és Nahida C0-on is elég erős, könnyen játszható.
Én várnék egy rerunt, addig van időd átgondolni.vakablak93: Egyetértek. Az, hogy erős, könnyű használni és rengeteg jó csapata van, van egy collector talentje és mint karakter is jópofa mind jó érvek mellette és összeadódnak.
Viszont nem sietek, 3.6-on valszeg rerunol (az eslő archon rerun 4 patch után szokott lenni) és addig be kell gyűjtsek pár régebbi karakter. -
vakablak93
őstag
válasz
jonnyjoker01 #14611 üzenetére
Ganyu mellé is jó a picúr? A fenébe még a végén megbánom ha nem pörgetem ki.
-
fpatrik17
senior tag
Na végre! Ez az új Abyss már jóval komolyabb, mint amik mostanában mentek.
-
Wayne
aktív tag
Szerintetek Nahida C2-re mennyire érdemes rámenni? Constallationokra mindig sajnálok primót áldozni, 2 új 5 csillagos karakter talán több mókát hoz magával.... de az hogy dendro critelhet elég jól hangzik. Úgy is Nahida most mindennek az alapja mostanság...
-
jonnyjoker01
veterán
Hát emberek a Ganyu melt csapat iránt újra fellobbant bennem a láng. Nahidával nagyon intuitív és az ultiból származó iszonyatos EM nagyon jól jön Ganyunak hozzá.
Zhongli - Nahida - Bennett - Ganyu a csapat. Az egyetlen dolog amire oda kell figyelni, hogy a Ganyu charged attackok között ne legyen sok idő, gyorsan kell egymás után ellőni mert különben lejöhet az enemyről a pyro és nahida nem tudja feléleszteni a tüzet.
-
xeon forever
addikt
válasz
jonnyjoker01 #14606 üzenetére
2 C4 is valószínűleg zsebbe nyúlós lesz.
Most szamolgatokb kb mennyi freemogem tud összejönni, nézem a hiányzó acsikat, eventek ből mennyi jöhet, welkin+BP
Nagyon max 150 dollárt akarok elkölteni, ez a lélektani határ.
Persze nem török, össze ha nem lesz rá pínz. Viszont szeretnék egy true NUKE teamet.
-
Shiro
senior tag
Hát ezt nem is tudom hogy miért kellett!?
Komolyan tiszta felháborító!
.
.
Ja és van még mellette 4x25% bloom DMG és 80 EM. -
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #14606 üzenetére
Ne teszteljetek mert akkor kijon az igazsag
par sor utan rosszul latja a szamokat.
-
jonnyjoker01
veterán
Jah R2-t akartam írni
Amúgy én is együtt használom őket, Kokomi + Kazuha + Yae + Raiden. Jó csapat nagyon. Raiden buffolja Yae ultiját, Kokomival buffolom Yae E-jét vagy Raiden ultiját érzéstől függően, Kazuha buffolja mindkettőt. AOE és a single target sebzés is rohadt jó, azért szeretem ezt a csapatot mert tök mindegy hova rakod, működni fog.
@xeon forever: akkor félreértettem a helyzetet.
Azt hittem neked egyrészt nincs még meg Yae és 0-ról akarsz C6-ot most, másrészt meg hogy tényleg perkálni akarsz a C6-ért. De amúgy akkor a te Yae-d jóval brutálisabb mint az enyém, szerintem ez bőven elég mindenre is.
Ez a fenti csapat bármivel megbirkózik az Abyssban egy perc alatt nálam és mindenki C0 (kivéve Kazuhát de az sebzés szempontjából nem sokat számít).
-
F34R
nagyúr
válasz
xeon forever #14603 üzenetére
Azert keszits be parszazezret.
-
F34R
nagyúr
válasz
xeon forever #14601 üzenetére
Iden mar nem lesz tobb rerunjunk. szoval ha akarod most kell elmenni odaig.. ket karakterrel az fel millio forint.
-
xeon forever
addikt
Egy szóval sem mondtam, hogy fizetni akarok érte, persze kockázatát figyelemmel véve lehet kell boost. Az is lehet várok még egy két rerunt. Viszont nagyon szeretek velük játszani (@#$_&+-)
Sucrose és Kokomi is bőven segít ebben a csapatban, szóval szerintem C4 így elmegyek idén.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- Automobilista 2
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- One mobilszolgáltatások
- Hisense LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco F5 Pro 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- 27% - Samsung G8 Odyssey OLED 34 Monitor! 3440x1440 / 175Hz / 0.03ms / FreeSync! BeszámítOK
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB Awesome Graphite, Bontatlan, Új, 0 Perces, Szürke, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB Awesome Graphite, Bontatlan, Új, 0 Perces, Szürke, 1 Év Garancia
- LG OLED 77 G1 4K Smart TV 120hz, 195cm
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás