Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• djyuri

őstag

válasz FRIZ 22 #66 üzenetére

Ez a ghost ez a dvd-s xp lemez? Vagy vírusírtó? :B

IZÉ!!!
    Felhívás!!!!
    Találtam egy olyan térképet,hogy ketté áll a fejem és egy-két havernak is....
    Kicsit bugos,de csak annyi,hogy eleinte nem szabd kajahozót csinálni....amúgy nem is kell,mert van lóvé bőven a főépület előtt...
    Jah és még annyi,hogy a többi gép irányította játékos az csak natur játékos lehet....
    Tehát semmi tank general vagy ilyesmi.....
    Viszont a multi vagyis emberi játékos az lehet bármi...ki hogy szereti....
    Ja és aki még nem látta a térképet,annak ajánlom az Usa lézert :Y

A honlap inaktív ablakos,szal közvetlen linkem nincsen...de elmagyarázom....egyszerű ;)
    Itt a honlap maga: [link]
    és ezen baj oldalt majdnem alul van a ZEROHOUR-hoz való cumók...
    Ott kell választani a MAPPAKS fület....
    Az ezután bejövő részben a kettő közül a felsőt kell választani...
    Azon belül van a legalsó [link]
    És ráklikk és itt letölteni: [link]

Ezután a három benne lévő mappát és a négy file-t be kell csak simán másolni a dokumentumok/''név''/command & conquer zerohour/maps -ba beletenni!!!!!!!!

És go a játék!!!
    Simán skrinish (csetepaté) mód...vagy akár multi mód..és a 8-as pálya lett a készített térképek között...ez az középen: [link]

Csak semmi csalás....
    A kért beállítások a következők:
    négyen négy ellen....de az ellenfélnek gépnek kell lennie...négy sima valaminek...pl.: két usa egy kína és egy terrorista(gla)....
    Te lehetsz ami akarsz,de ajánlom a lézert ;) ...havernak legalább egy vagy két gépet is kell választani (nekem csak úgy ment)...JAAAAAAAAAAA és majd el nem felejtem!!!
    Felül kell lenni,mert akkor ok a dolog....
    Kérek mindenkit,ha van egy fölös 20 perce +letöltés,akkor próbálja már ki...
    És írja meg ide eredményét....Nekem 8.5 perc volt a zéróig.....de 12.5-el kezdtem ;)
    De nem kell röhögni....van néha,hogy pont úgy jöün,ki,hogy mázli van :U

Ja egy kis segítség:
    Ne építkezz nagyon messzire...kb max egy képernyőnyire...és asszem 5 percig nem lehet letenni kajahozót,mert kilép a játék :F Utána bármi.....De mondodm,hogy nem kell,mert van elég ledobott lóvé...és nem is lesz nagyon idő az elfogyásra,ha mégis sikerül addig eljutni,akkor viszont ne felejtsétek el kb 5.5-6perc múlván,vagyis T-14.5-14 perc után megépítani felülre a kettőt...
    Ja és még annyi,hogy mivel eredeti deluxe van nekem,így még nem volt alkalmam a szokásos pach nélkül próbálni,vagy a különböző MOD-okkal (new-tech,russia...stb)

ŐŐŐŐŐ
    Ennyi...jó játékot :Y :Y :Y :Y :Y :Y :Y :Y

Új hozzászólás Aktív témák