Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
pn4hvq
senior tag
válasz
PainKiller13 #36713 üzenetére
Csatlakozom. Az utolsó rendelésem augusztus 28-án volt: egy 0.1$-os nyeremény, ami Feuchtnál elveszett. 60 nap után a PayPal-on keresztül tudtam csak visszakapni a teljes fizetett összeget. A GB csak a 0.1$-t akarta visszaadni mindenféle okra hivatkozva, a szállítás, biztosítás költségét nem. Újraküldeni sem akarta, mondván nincs készleten, de meglepő módon folyamatosan rendelhető volt 1-2 napos feladási határidővel, vagyis volt nekik.
Nem az 5$-nyi egyéb költség vágott volna földhöz, csak a jóédes.... Minden tőlem telhetőt megtettem, minden extra költséget, biztosítást fizettem, mégsem akarták visszaadni.
Így jártak, mert kb 1200$-t nem náluk költöttem el az elmúlt 1,5 hónapban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Ultra GPS + Cellular 49mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iBasso DX180 2025 DAP fekete, 1 hónapos, sok Muzix garanciával eladó
- Új iPad Mini 6 Gen. 256GB Wi-fi Starlight 3év garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3305
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest