- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lomas
tag
válasz
walakyb #33311 üzenetére
Először is bocsánatot kérek, ha bárki olvasatában is bántó volt, amit írtam. Nem, nem viccelni akartam - ahhoz már nincs túl sok kedvem - hanem elkeseredésemben csupán egy kicsit ironizálni, utalva arra, hogy az utóbbi 2 hétben olvasottak alapján az, hogy valakinek ellopják a csomagját, gyakorlatilag bárkivel előfordulhat a GB-nél...
Az meg a Te vicced akart lenni, amit az utolsó mondatodban írtál? Vagy tényleg előfordult olyan, hogy valakinek a beragadt feucht-i státuszt követően később mégis megérkezett a csomagja úgy, hogy időközben a GB visszafizette a vételárat? Na, az azért tényleg vicces lehetett...
Szóval elnézést mégegyszer, ha valakit megbántottam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest