- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Gurulunk, WAZE?!
- Sol4r: DDR2-es Processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ombre85
tag
válasz
Tommmysun #27677 üzenetére
Nekem is pozitív ezzel kapcsolatban a tapasztalatom, de mindig törekszem a lehető legbenyalósabb és esdeklősebb reklamációt megírni. Eddig még sosem szívóztak, elsőre felajánlották, hogy visszafizetik. Persze megesküdtem rá, hogy mostantól csak trackelve rendelek, amit be is tartottam.
Legutóbb egy Mi band 2 veszett el elég különleges módon. Kaptam értesítőt a postától, hogy csomagom van. Bementem hozzájuk, de sehol nem találták. Legalább 45 percig keresték, már az összes bent álló csomagot átnézték, de nem lett meg. Felvették a telefonszámom, hogy ha előkerül, hívnak, persze nem jelentkeztek. Később újra próbálkoztam személyesen, mire közölték, hogy, hát ezt akkor kellett volna végleg lezárni, már semmit nem tehetnek, biztos visszaküldték... aha, sokkal valószínűbb, hogy valakinek a kezén figyel. Mindegy, megoldódott. Szegény GB ezt is benyelte, de maximálisan korrektek voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Tesla topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Az USA elzárta Kínától az NVIDIA legnépszerűbb AI gyorsítójától
- Automata kávégépek
- Kuponkunyeráló
- BestBuy topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M90q Gen 1 Tiny barebone
- X1 Carbon 11th 14" 3K OLED i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 27% 14" FHD IPS i7-8665U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÚJ és használt Gamer PC számítógép egyedi összeállításban igény szerint széles választékban eladóak!
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI Sword 16 HX - 16" WUXGA 144Hz - i7-13700HX - 32GB - 1,5TB SSD - RTX 4060 - Win10 - 2,5+ év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst - 3év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest