- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
hungeek
senior tag
aha........ valami a PH-n nem okééééé
-
hungeek
senior tag
biker: nálad hogy a picsában szerepel ez a dátum a hozzászólásodnál:
2002-10-25 21:23:05????? még csak 17:39 van!!! -
biker
nagyúr
na ez volt az első, és legnagyobb baj, visszaadtad...
én pl addig hajtottam a cserecuccot, amíg nem adtak mást, hiába kérték vissza :)) -
Ra3
őstag
az alkatrészcsere az meglett volna, de már azzal is bénáznak egy ideje, volt nálam egy cseregép is, visszakérték hogy meglkapom a sajátomat, aztán mégsem adták vissza, meg a cseregépet is elpasszolták valahová...szoval megy a keverés rendesen, kösz a tanácsokat, asszem ha ma nem jutok velük dülőre akkor felhivom a veszprémi FVF-et, aztán befenyitem vele a boltos csávókat :))))
-
Egon
nagyúr
Mondd nekik, hogy felhívtad a fogyasztóvédelmet, ahol is elmondták, hogy az 1997/nemtudomhányas kormányrendelet szerint (mondd azt hogy elfelejtetted...:D) 30 nap után kötelesek kicserélni a terméket egy másik ugyanolyanra vagy jobbra, vagy az eredeti vételárat visszaadni. Szerintem egy napon belül - így vagy úgy, de - el fogják rendezni...;]
-
Ploszi
senior tag
úgy emlékszem, ha 1 hónapon belül nem tudják megjavítani, új cuccot kell adni a hibás helyett
-
Ra3
őstag
kb két hónappal ezelött ledöglött az egyhónapos gépemben az alaplap, azóta volt nálam 2 hétre cseregép, hallgattam igérgetéseket, kifogást hogy szart kaptak vissza, meg sok minden mást, gépem még mindig nincs. Ma megint megyek hozzájuk (ez vidéki cég, kisváros), az érdekelne hogy szerintetek mit tehetek azon kivül hogy szidom az összes felmenőjüket, meg elmondom őket mindennek? Arra gondolok hogy van-e előirás arra hogy meddig lehet huzni egy garis javitást, van-e értelme a fogyasztóvédelmet emlegetni stb...szoval akinek van hasonló tapasztalata az mondja...:(
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Energiaital topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jövedelem
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vicces képek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- Beszámítás! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! MSI G27C4 E3 27 180Hz FHD VA 1ms gamer monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Benq Zowie XL2411 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus TUF VG249Q 24 144Hz FHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" - M2, 16GB/256GB - 14 ciklus - 100% akku(MC7W4MG/A) Csillagfény -HUN
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest