Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- janacsi: Kasztrendszer?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: FGG Madlions MAD G MAX. A tökéletes gamer egér?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
-
LOGOUT
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Domi84 #28114 üzenetére
Szia,
Sajnos Asus sem a régi, de sose voltak teljesen korrektek....
A Fix Direkt viszont nálam (anno) példásan teljesített.Volt alaplap csere 2x meg komplett vc 3d hűtő csere (mert a folyékony fém megette a hűtőt és luftos lett)
No mind1, kértem és kaptam is Asus utalványt (le vásárolható új gépre azonos összegért)
A bolt közbe megszünt, így nagykerrel zsíroztam le.Azóta sem volt Asus gépem és inkább ki is hagyom...MSI GT vagy Clevo DTR volt/van azóta is.
Neked kitartás és sok sikert, ne hagyd magad!
Az a baj, ha írsz a külföldi Asus felé mailt, azt a Magyar rész kapja meg...onnan érkezik válasz is, tehát megkerulhetetlen így a Hungary Asus....én anno írtam a fő Asus felé is mailt (Tajvan) és Magyarok válaszoltak rá... -
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Domi84 #28114 üzenetére
Fú nekem is volt anno egy élményem a magyar asussal... mikor azzal orvosolták a kijelző bevilágítást, hogy a bezelt odaragasztották a kijelzőhöz... a csavarokat elnyalták, vagy kihagyták, tiszta karc lett az egész gép... vadi új 400 ezres gamer notinál...
Semmiképp ne hagyd magad, remélem unboxing videó stb van, aztán ha nem együttműködőek, akkor békéltető. Ja, és pro tipp de máskor ha nincs köze hozzá az észlelt hibának ilyen javítás előtt vedd ki az ssd-t meg a ramokat, nem kell az oda.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Facebook és Messenger
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Revolut
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- További aktív témák...
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple Watch Ultra 2 TiTanium 49mm !! aktiválástól 1ÉV Nemzetközi APPLE GaranciáVAL
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Asus Rog Strix G814J Gaming
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest