-
LOGOUT.hu
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kinaicuccok
csendes tag
válasz jooker82 #9366 üzenetére
Szerintem meg egy marha jó minőséget kaptál elvileg egy kulcsnál az a lényeg hogy minél keményebb és edzettebb legyen.
Fogyasztóvédelem el fog hajtani, keress valami rendes másolót ahol nagy teljesítményű gépek vannak.http://kinaicuccok.blog.hu - Ami nem Kínából származik, az hamisítvány :)
-
bullseye
addikt
válasz jooker82 #9360 üzenetére
Na de te a bolti visszavételt nézted! (OK. rendes tőlük, hogy hajlandóak rá, csak ha ki sem lehet bontani... mindegy.) Alatta a 8 napos. Az utolsó mondat szerintem nettó baromság. Mondjuk ez a megfogalmazás kinyitja a bicskakulcsot a zsebemben... törvény "ajánl" ők meg "követelhetnek"
Én itt azt nem értem, hogy pontosan mi ez, és miért kéne belevágni, meg mit, de az elállásnál az nem számít. De ha belevágtál, az már igen
[ Szerkesztve ]
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
bullseye
addikt
válasz jooker82 #9357 üzenetére
8 napon belül jelezned kell, hogy elállsz az üzlettől, és a termék visszajuttatása után 30 napon belül kell visszaadni a pénzedet... ez az alap (+kivételek, ha pl. spec. rendelésre készült, romlandó, koncertjegy, aukció, mittomén) de mivel a termék már nincs az eredeti állapotában, így megállapíthatnak értékcsökkenést, (de ha rendeltetésszerű használat során következett be, akkor mégsem), szóval ez izé... ehhez nálam okosabb kell
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
Új hozzászólás Aktív témák
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Xbox Series X|S
- Automata kávégépek
- Ismét a vércukorszint mérés a téma
- Nők, nőügyek (18+)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest