- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Poor Volta...
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
-
LOGOUT
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothjozsi96
addikt
válasz
LuckyL #25100 üzenetére
Inkább úgy kérdezem, ha Te ilyen helyzetben lennél és azt mondanák hogy nincs baja, akkor mitévő lennél? Ha tényleg tudod hogy hibás, de nem tudod bizonyítani. Akkor ugrott egy 100 ezres alaplap, mert valaki szerint nincs hibája, én meg tapasztalom hogy van?
Tényleg kíváncsi vagyok a gondolatmenetedre.
-
tothjozsi96
addikt
válasz
LuckyL #25100 üzenetére
Milyen ingyenes visszaküldözgetés? 3 ezret fizettem a visszaküldésre, nincs ingyenes visszaküldözgetés.
Leírtam, az egyik hiba folytonos, a másik pedig nem reprodukálható, csak sokszor jelentkezik, úgy majdnem minden nap. Szerintem pont ez a reális, amikor írok valamit, és csak a felét olvassák el legtöbben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged