- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RM007
addikt
válasz
Nunder #110550 üzenetére
Szerintem próbálj meg más beállításokat hátha ez a bug elmúlik magától. Vagy egy új szoftver frissítéstől. Rendszer - névjegy(alul) - speciális rendszerbeállítások - teljesítmény fül alatt stb...
Nekem rémlik mintha egyszer régen még az előző laposomnál volt valami ilyesmi. Ahogy telt az idő folyamatosan nőtt a ram foglalás. Csak nem emlékszem mit csináltam erre.Volt olyan Windows hibám is egyszer hogy logolt egy bizonyos rendszer fájlba a system32-őn belül talán. Csak nőtt a tartalma a mappának, én meg bizonyos időközönként beléptem törölni. Aztán meguntam. Na lehet akkor kivételesen új rendszer után néztem, illetve egy korábbi mentésemet tettem vissza lemezzel együtt. Amúgy nekem most is van két példányban mentésem (egy ssd-n és egy hdd-n) két nem használt lemezen nehogy egyszer is újra kényszerüljek tenni mindent az alapoktól kezdve.
)Már lehet nem is menne úgy elkényelmesedtem.)
Semmi iso, teszem be a lemezt és kész.
Sőt volt olyan is hogy a teljesen épp, vagyis kicsit hibás rendszert klónoztam másik lemezre és a klón jobb lett. Kijavított bizonyos hibákat másolás közben.Talán megérne egy próbát.
Ahogy olvasom böngésző is lehet? Akkor add át próbaképpen a prioritást egy másik böngészőnek akkor mi lesz. Vidd a háttérbe a chrome-ot.
-
Adi01
tag
válasz
Nunder #110536 üzenetére
Itt valami tuti nem jó. Nálam firefox fut kb. minimum 100 nyitott oldallal és kb ugyanezek a programok futnak és 31,7ből 9,3 foglalt jelenleg.
Csak tipp de vagy valami vírus van a gépeden esetleg valami el van állítva a windowsban de olvastam már olyat is, hogy valakinek a vírusirtó zabálta a ramot és nem mutatta a feladatkezelő.
Vagy csak nem ártana egy win reinstall.
Esetleg egy memtest, hogy tuti jók-e a ramok de gondolom ha baja lenne akkor kifagyna mindig. -
RM007
addikt
válasz
Nunder #110536 üzenetére
Berakom az enyémet. Más is ide tehetné és kijönne mennyire máshogy van beállítva a Windows mindenkinél. Én legalábbis arra tudok gondolni. Speciel a rendszerem vagy két éves, valamit piszkálgattam benne régen, már nem emlékszem mit, most ez van.
Böngésző van megnyitva pár füllel, photoshop csak megnyitva, vagy 90 torrent fájl csücsül munka nélkül és elég sok app feltelepítve.
Úgy vagyok vele, hogy teljesen mindegy mennyit foglal, ha van miből jó étvágyat.
A rammal nem érdemes spórolni, ki kell maxolni egy laptopban is. Sosem lehet tudni a Win egyszer csak mire vetemedik. -
Imre9211
aktív tag
válasz
Nunder #110536 üzenetére
Hát ahogy elnézem nemigen szoktad bezárogatni az oldalakat a böngészőben....ez egyben egy tipp is akart lenni..
Ram kérdésben nem vagyok szaki, csak a sajátomnak jártam utána milyen kell bele. De RM007 biztos mond neked jóságokat mert neki megvan a világ összes memóriája(kétszer
)
-
maximilian4
addikt
válasz
Nunder #110477 üzenetére
"Viszont ahogy nézegettem, a még részben belakott gépen futó alkalmazások is szinte mindig 26-30 GB RAM-ot esznek a Windows-zal együtt"
Mutass már egy screent, mert ezt így nem tudom elképzelni. Nekem a legbrutálabb játék alatt sem ment 30 giga fölé a ram fogyasztásom. Pl stalker 2.
-
-
-
RM007
addikt
válasz
Nunder #109296 üzenetére
Nekem ezek közül ha választanom kellene a második, a Lenovo Legion 7 Pro (14900HX).
Mindent egybevetve.#109300 FőDudu:
Nehéz más szemével nézelődni. Pl a kijelző mit ér meg neki másnak a rovására és a többi. Üzletinek, lehet neked van igazad. -
törölt tag
válasz
Nunder #109296 üzenetére
Talán ennek van a legkevésbé bazári kinézete: [link]
Részletes speckó: [link]
Árukereső link: [link]FőDudu: A Legion 7 Pro semmivel sem rosszabb mint egy Blade (ha meg már Blade, akkor a hivatalos Razer store). Ugyanúgy fém és a billentyűzete is sokkal jobb. Egyébként meg a Cyberport bekaphatja, hogy már évek óta nem szállít Magyarországra..
-
FőDudu
veterán
válasz
Nunder #109296 üzenetére
Ez mindegyiknel jobb es belefer a keretedbe.
Becsbol el lehet hozni.16", OLed, picit olcsobb.
Ez meg a vilag legjobb kijelzoje jelenleg. 4k/120Hz vagy FHD 240hX. Mini LED.
G16 a 4070-el egy kalap szar. Vissza van fogva es a 3 ventis hutese is tul hangos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7430 27% 14" FHD IPS érintő i7-1265U 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ZBook 15 G6 15.6" FHD IPS i7-9850H T2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 29 Hó garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest