Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• RM007

veterán

válasz 2018 #79260 üzenetére

Rájöttem ez a teszt nem sokat ér, mert a hardver összes eleme együttesen rakja össze, nem gyakorlatias, és még szarul is néz ki....10 éve fogadott ilyen látvány PC előtt. :) Aztán mit kezdesz azzal a pontszámmal mikor a játék közben bedadog? :D
    Épp nézem a Microsoft Flight Simulator 2020 miért csak 30fps körül megy finomhangolás nélkül, aztán nézem a róla felrakott videókat, mindenhol annyi ahol nem hangoltak 3070-nen. De én arra mertem gondolni, ja mert nálam ddr3 és 4/8 sz@r cpu és alaplap + lassú ssd....nem! :N
    De miattuk egy ilyen tesztben simán elvérzek. :K Legyünk gyakorlatiasak.
    Néztem valami videót a 12 gen proci malmozott 25%-on mialatt nálam meg 67%-on...na és?
    Ennyit 8 év fejlődésből. Nem baj hogy kihagytam....tudom ez csak játék vannak számítások ahol sokkal jobban látszik a különbség ki van hajtva, használva, optimalizálva és a vga is ami látszik a fogyasztásán, mondom, mert azt is észrevettem hogy sok játéktesztnél azok is csak malmoznak pedig ott van mellettük az erős vas mégsem futnak teljes erőbedobással és ezért nincs elég fps.

Új hozzászólás Aktív témák