Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mandarindara
csendes tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Valakinek sikerült már megnéznie ezeket az új tuf fx505-öket? Kinéztem magamnak egy ryzen 7 + 1650-es változatot, elég jó árban vannak és az előző széria se néz ki rosszul, vajon tényleg jobb a hűtése?
Illetve kérdés, mivel hdd-vel árulják, terveztem mellé egy ssd-t, ebből honnan és milyen fajtát szabad? Mennyire gáz a beszerelés, és okoz garanciavesztést?
Előre is köszi🙂 -
echterion
nagyúr
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Amúgy az előd FX504-nek meglepően jó műanyag a háza, nem a konzumer tejfölösdoboz érzést kelti kézben fogva, eléggé merev. Persze a fedlap az azért hajtogatható, de hát nem a sarkánál kell felnyitni egyik lapost se, azt nem szeretik a merevebb fedlapúak sem. Én is gondolkoztam / gondolkodom rajta, mert eladva a cuccokat rettentő olcsón jut az ember igencsak használható géphez, csak hát és mégis egy belépő gamer gép, nem egy Clevo. Olyan érzésem van ezzel kapcsolatban, mint a Suzukival: jó, jó meg minden, de csak egy Suzuki.

-
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Megnyugodtam. Hiába új meg minden (GPU, CPU) de az én 1070-m veri még simán , de a CPU az pont 7700HQ szint.

Köszi a jelzést!
-
masholnap
senior tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
van ezekből a mark-okból (pl. 3d) próbaverzió? nem igazán értem azt, hogy miért pénzes alapból, mert aki nagyon le akarja mérni mondjuk kb 1-2 alkalommal, az úgyis megszerzi törve, akinek meg melóhoz kell, az kifizeti. egy egy hétig működő próbaverzió frankó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- sziku69: Szólánc.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gaming notebook topik
- AliExpress tapasztalatok
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Gumi és felni topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Macbook Pro 14"- 16" - M5/M4Pro/M4 Max - Rendelhető!
- Thinkpad E14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 7530U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 4GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Muerte