Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
matyee
őstag
válasz Mandarindara #36357 üzenetére
Szerintem az mar egy gyenge gep, min 1060 de inkabb 1070-es gepet vegyel hasznaltan kifoghatsz ennyiert es az idotallobb lesz...
-
nagyúr
válasz Mandarindara #36368 üzenetére
Olvass PM-et!
-
MaxxDamage
félisten
Lehet kaptál egy jó ajánlatot!
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Mandarindara
csendes tag
Köszi nem figyeltem oda, de a kérdésem még élne attól🙂
-
echterion
nagyúr
Hát, amit én most tapasztalok elutóbb: A Watch Dogs alatt (ami valami 2014-15 körüli játék) sikerült átlépni a 8GB ram használatot, szóval most már azt mondom én is, hogy a 8 kezd kevés lenni. Még nyilván el lehet lenni vele, de ha több van, már kihasználják a mai játékok.
-
Phoeniҳ
tag
válasz Mandarindara #36837 üzenetére
Ezt a kérdést én is feltettem nekik a bővítéssel kapcsolatban. Ezt a választ kaptam:
"A betanított technikus kolléga minden gond, garanciavesztés nélkül tudja bővíteni a memóriát 32GB-ig, és plusz PCIe SSD is beépíthető a merevlemez mellé."1650 verzióban biztos vagy? 1660Ti változat is szerintem nagyon jó árban én azzal szemezek és azért az jóval időtállóbb. 1050 Ti-nál nem sokkal erősebb a 1650 és az FHD-ra még okés, de meddig?
-
Phoeniҳ
tag
válasz Mandarindara #36839 üzenetére
Ha jól tudom a hivatalos Asus szerviz az a FixDirect. A válasz egyébként igen természetesen beszerelik az ssd\ramot amit viszel, de nem ingyen illetve ha az okozza később a hibát akkor bukó a gari.....mondjuk ssd illetve ram aligha nyirja ki a gépet, de ettől függetlenül 5-10k a beszerelési munkadíj illetve ha el vannak havazva akkor pár nap is lehet.
Én olyan leírást is találtam ahol Gtx 1660 ti max-q volt írva mondtam is, hogy azt köszi nem ezért rákérdezem. "A gyári adatlap nem jelzi a Max-Q típust, így feltételezhetően sima"
Kicsit zsákbamacska feelingje van nekem az egésznek. Nagy álmom lenne egy olyan megbízható notebook vásárlása ami nem 1 000 000 Ft viszont van benne egy erős proci egy mai közepes (1660 ti) gpu és tunderbolt amire majd külső vga-t lehet csattintani idővel.
Viszont ezen az asuson se thunderbolt, de még Type-c sincs illetve a ryzen 3750H már most is látszik max egy i5 szinten van.
Biztos én akarok sokat és tudat alatt lebeszélni magam arról, hogy akarjak egy ilyet, de elég kompromisszumos.
-
blue_23
senior tag
válasz Mandarindara #36841 üzenetére
Notebook topikban 300 pénzért Dell G5 ajánlott játékra, 1050 TI kombóval, korábbi TUF szériát nagyon lehúzták értékelésben. Ha megnézed mennyi ajándékot kapsz a noti mellé, a TUF gép tényleges ára 300 alatt van, erősebb/drágább grafikus kártyával mint a DELL, tehát valószínűleg valahol spóroltak a hardveren, ami lehet pont a hűtés vagy anyaghasználat. Helyedben megvárnék 1-2 részletesebb tesztet mielőtt ilyenre költesz.
Asus G531 Scar III, 240 Hz, i7-9750H, RTX2060
-
Phoeniҳ
tag
válasz Mandarindara #36841 üzenetére
Sajnos azt nem tudom biztosra, hogy melyik szerviz még hivatalos Asus partner szerviz, de vigyázni kell, mert az, hogy a munkára garanciát vállal valaki és, hogy márka partner szerviz az nem ugyanaz. Jobb lenne az Asus ügyfélszolgálatán rákérdezni, hogy bővítenéd az XY Asus géped és adott városban keresel olyan szervizt ahol a garid is megmarad. (illetve lehet-e otthon ennél a szériánál bár asusnál szerintem ilyen nincs)
[ Szerkesztve ]
-
Phoeniҳ
tag
válasz Mandarindara #36846 üzenetére
60 napos visszafizetési garanciával árulják bizonyos boltban szerintem sokat nem veszíthetsz.
Ha tetszik a gép akkor egy próbát megérhet. Egyébként youtubeon már a Ryzen 7 3750h gtx 1660ti variánsról van néhány teszt érdemes keresgélni, mert ahogy elérhetővé válik úgy kerülnek fel a videók. -
gyépés
aktív tag
válasz Mandarindara #36846 üzenetére
Én Jarrod videóját néztem erről az új ASUS TUF-ról. Igaz, még csak a játékok voltak, csak möst jön a teljes review majd. Viszont beszédes, hogy ezt a VGA-t ezzel a procival, mintha nem tudná teljesen kihajtani a gép. Majd látszik a teljes review-ból, hogy trottyol-e, de szerintem nem, egyszerűen csak ennyit tud. Tényleg olyan i5 szint, benne hagy szerintem a VGA-ban vagy 10-15 százalékot. Ha kijön a review-ban, hogy nem gáz az anyaghasználat,meg a hűtés, a komponensek minősége, meg elég a visszafogottabb csatlakozükészlet lehet best buy. De azért szerintem ez az AMD procis felállás nem váltja meg a világot, ár értékben nem lesz rossz, de nem véletlenül olcsó.
Igazából nem is a proci+VGA páros az érdekes, ott pont erre számítottam. De az ilyen olcsó gépekben olyan csúnyán szoktak spórolni mindenhol, ahol lehet, inkább az intene óvatosságra, hogy várjak.[ Szerkesztve ]
"Ha kell, ha nem, ha muszáj... Hívjatok úgy: SZOMORÚ SZAMURÁJ!" by Kocsor Zsolt
-
blue_23
senior tag
válasz Mandarindara #36843 üzenetére
Ezért várom rendületlenül a Strix 3, nagyon jó a dizájn. Ha hozzák a jó teljesítményt/anyaghasználat/hőmérsékletet, nálam best buy.
Asus G531 Scar III, 240 Hz, i7-9750H, RTX2060
-
Darth_Revan
veterán
válasz Mandarindara #36851 üzenetére
Az egyetlen jobb alternatíva max a 75 hz Gsynces Acer G5 370k-ert gtx 1060-al.
Más alternatíva nincs .De megint a kérdés a kijelző...nem tudom hogy nalam volt e bug vagy tényleg GSync /Freesnync nélkül is a 120 hz-es kijelző olyan minőségű lenne e mint a 75hz Gsynces játék alatt mikroakadas téren.
[ Szerkesztve ]
-
Darth_Revan
veterán
válasz Mandarindara #36852 üzenetére
Na igen de az gtx 1650 ami labdába sem tud rugni az 1660 ti vagy az 1060 mellett.
[ Szerkesztve ]
-
Darth_Revan
veterán
válasz Mandarindara #37149 üzenetére
Az USA törvényei sajnos lazábbak az EU-nál, ezért törvényi előírás alapján az Amazon 1 év garanciát ad, nem pedig 2-t mint az EU-ban.
Azonban az Amazon USA ITW, azaz International Travels Warrantyt ad az általam linkelt géphez, azaz a magyar Acer szervíznek is kötelező javítania a vásárlástól számított 1 éven belül.Csomag sérülés vagy elveszés miatt meg nem kell aggódni, minden felelősséget vállal az Amazon, azaz ha magyar futárcég megint lenyúlná az új laptopot, akkor az Amazon küld egy újat és a vásárló szívatása nélkül maguk intézik az eljárást az eltűnés miatt.
Kíváncsi vagyok Magyarországon mennyivel lesz drágább... jobb panel (144 Hz 3 ms 144 Hz 30 ms helyett), jobb cpu (9750h 8750h helyett), jobb vga (GTX 1660 Ti GTX 16060 helyett) és fényévekkel jobb hűtés és csak 10.000 Ft-al kerülne többe mint a mostani modell? Gyanús, hogy a magyar billes modell esetében picit több lesz a különbség
[ Szerkesztve ]
-
Darth_Revan
veterán
válasz Mandarindara #37153 üzenetére
Akkor sok gépet akcióztak, a mostani ára a "normál" ár.
-
MaxxDamage
félisten
válasz Mandarindara #37655 üzenetére
[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- MacBook Air M1/8GB/256ssd/Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3823/
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- APPLE MACBOOK AIR 13.3 2020 M1 (MGN63MG/A) Silver -MAGYAR - 21 Ciklus - 2+ év garancia - MAGYAR
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs